Ha a párotok szeretne gyereket, ti még nem, elmondanátok neki a terhességet?
Figyelt kérdés
Védekezés mellett estem teherbe, januárban Ausztriában lesz abortuszom.
Fogalmam sincs, hogy a páromnak elmondjam-e... Most költöznénk majd össze, lassan egy éve vagyunk együtt. Nem akarom bántani ezzel. Ő szeretne akár most rögtön babát, beszélgettünk már erről többször. Tudja az én álláspontomat is erről, hogy én még 2-3 évet várni szeretnék, ESETLEG egy év múlva elkezdhetnénk próbálkozni. Ezzel nem is volt problémája. De más az, ha már terhes vagyok és úgy hátrálok ki úgymond...
2022. dec. 18. 12:13
72/74 anonim válasza:
Szerintem mond el neki, ha később terhes leszel ott ki fog derülni mikor volt abortuszod. Meg bakker így indítani? Ha te így döntesz, akkor neki meg joga van tudni.
73/74 anonim válasza:
Úgy gondolom,hogy ez nem lehet csak a döntésed mivel övé is a gyerek, a másik így hazudni a Párodnak akit szeretsz..nagy gerinctelenség
74/74 anonim válasza:
Azzal egyetértek, hogy egy ilyen dolgot nem szabad titkolni es hazugságra arra alapozni a kapcsolatot. Azzal viszont nem, hogy ebben nem dönthet egyedül. De, dönthet! Az ő teste, az ő élete, senkit nem lehet szülésre (sem abortuszra) kényszeríteni, hiába akarná a párja, ha ő nem akarja, akkor minden joga elvetetni, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!