Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a párotok szeretne gyereket...

Ha a párotok szeretne gyereket, ti még nem, elmondanátok neki a terhességet?

Figyelt kérdés

Védekezés mellett estem teherbe, januárban Ausztriában lesz abortuszom.

Fogalmam sincs, hogy a páromnak elmondjam-e... Most költöznénk majd össze, lassan egy éve vagyunk együtt. Nem akarom bántani ezzel. Ő szeretne akár most rögtön babát, beszélgettünk már erről többször. Tudja az én álláspontomat is erről, hogy én még 2-3 évet várni szeretnék, ESETLEG egy év múlva elkezdhetnénk próbálkozni. Ezzel nem is volt problémája. De más az, ha már terhes vagyok és úgy hátrálok ki úgymond...

2022. dec. 18. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél vele?
2022. dec. 18. 20:43
 72/74 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el neki, ha később terhes leszel ott ki fog derülni mikor volt abortuszod. Meg bakker így indítani? Ha te így döntesz, akkor neki meg joga van tudni.
2022. dec. 18. 20:49
 73/74 anonim ***** válasza:
63%
Úgy gondolom,hogy ez nem lehet csak a döntésed mivel övé is a gyerek, a másik így hazudni a Párodnak akit szeretsz..nagy gerinctelenség
2022. dec. 18. 21:23
 74/74 anonim ***** válasza:
69%
Azzal egyetértek, hogy egy ilyen dolgot nem szabad titkolni es hazugságra arra alapozni a kapcsolatot. Azzal viszont nem, hogy ebben nem dönthet egyedül. De, dönthet! Az ő teste, az ő élete, senkit nem lehet szülésre (sem abortuszra) kényszeríteni, hiába akarná a párja, ha ő nem akarja, akkor minden joga elvetetni, ez van.
2022. dec. 18. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!