Ha a párotok szeretne gyereket, ti még nem, elmondanátok neki a terhességet?
Védekezés mellett estem teherbe, januárban Ausztriában lesz abortuszom.
Fogalmam sincs, hogy a páromnak elmondjam-e... Most költöznénk majd össze, lassan egy éve vagyunk együtt. Nem akarom bántani ezzel. Ő szeretne akár most rögtön babát, beszélgettünk már erről többször. Tudja az én álláspontomat is erről, hogy én még 2-3 évet várni szeretnék, ESETLEG egy év múlva elkezdhetnénk próbálkozni. Ezzel nem is volt problémája. De más az, ha már terhes vagyok és úgy hátrálok ki úgymond...
Természetesen el kell neki mondani, nem is értem, hogs merült fel benned, hogy nem. Ő a párod, a társad, a benned lévő embrió meg közös, akkor is, ha végül valóban kizárólag a te döntésed, hogy marad-e vagy sem.
Az oké, ha valaki egy egéjszakás kalandban eltitkol egy ilyesmit, de olyan ember elől, akivel együtt akar élni, akivel össze akar házasodni?
Ha ez utólag kiderü, biztos, hogy sosem bocsátja meg.
Majd írd meg, mit szólt hozzá.
60. Ez nem az érzelmi intelligencia hiányát jelzi, hanem gyerekkori traumákat.
Ne vitassuk meg, hanem menj el egy jó pszichológushoz.
59. Mért vagyok naiv? Ird le ezt hosszabban.
Ne dőljetek már be neki.
Minden ilyen jellegű kamu kérdés ugyanaz a kaptafa.
Már így is generált 70 kommentet.
"Én olyan vagyok, hogyha valami rossz történik, vagy zavaró tényező van, azt "elraktározom magamban" és utána nem gondolok többet rá, nem befolyásolja az életemet. Olyan, mintha meg sem történt volna. Rengeteg mindennel vagyok így."
Ne lepődj meg, ha a párod az abortusz után pont így lesz veled😂 Eddig az összes kapcsolat, amit ismerek tönkrement azután, ahol a nő elvetette a pasi által vágyott gyereket. Ettől persze lehet, hogy te kivétel leszel, de azért erre nagyobb összegben ne fogadj.
Ha eltitkolnád is lebuknál. Ha azért nem tűnne fel neki, mert ahogy írtad, gyakran jársz külföldre, akkor legalább 1 embert be kéne avatnod, akivel épp "külföldön vagy". Amit meg 2 ember tud, az már nem titok. Nem mindenki olyan "elraktározós", mint te. Van, akinek van lelkiismerete is.
Amúgy szerintem is kamu. Nem sokkal lejjebb van egy kérdés szintén bécsi abortuszra készülőről, ahol a tolmács árról érdeklődik. Ott úgy döntötTEK és a párja is ott lesz, mert leírja, hogy ő se tud jól angolul. Tudom, "az nem a te kérdésed", csak kicsit furcsa véletlen, hogy hirtelen mindenkinek ma jut eszébe Bécsbe menni abortuszra, miközben vagy 1 éve nem olvastam itt olyan kérdést.
Édesanyám tudja, ő az élete árán is megvédene. Mindent tud rólam, nem hiszem, hogy előtte lenne olyasmi, amit titkolnék/cikinek éreznék.
Mi nem Bécsbe megyünk. Azért választottuk Ausztriát, mert sokkal gördülékenyebb, gyorsabb az eljárás maga, valamint a körülmények is kicsit kulturáltabbak, emberibbek. Tolmácsra pedig nem lesz szükségünk.
Szokásos vasárnapi kamu. Direkt kiválaszt egy olyan témát, amiből vita lesz, de olyan stílusban ír róla, mintha ez valami lightos kis vidám hétköznapi dolog lenne. (Az állatok témában mindig a kisállat kidobása/elaltatása szokott lenni pl.) Elmegy Ausztriába abortuszra, de úgy mesélve, mintha azt mondaná, hogy elszalad a Tescoba venni a vasárnapi sütihez alapanyagokat.
Ha valaki szerint nem okés, akkor jön a tipikus "hát az a legjobb választás, így a legjobb mindenkinek" szöveg, szintén kis cukcsi, aranyoskodó stílusban.
A praktikus részével nem nagyon foglalkozik.
Ahogy jönnek a válaszok, alakítja hozzá a további infókat, amiket lényeges lett volna az elején elmondani. Hirtelen nem is emléklékszik a gyerekkorára, meg hasonló finomságok.
Ha tudni akarják a válaszolók a történet végét, akkor vagy eltűnik, vagy ír egy ilyen 2 mondatos, mágikusan megoldódós, Disney mesés választ arról, hogy mindenki boldog, 5 perc alatt megoldódott a gond, amire itt pörgött mindenki 2 napig.
Azt sem tudod már, mibe köss bele.
Miért írtam volna le a kérdés alá, hogy lelkileg nem vagyok 100%? Hogy tartozott ez a fő kérdéshez?
Vagy pl. miért annyira nagy gond, hogy nem 2 hónapos zokogással állok egy nem tervezett, nem akart, nem várt terhességhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!