Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a párotok szeretne gyereket...

Ha a párotok szeretne gyereket, ti még nem, elmondanátok neki a terhességet?

Figyelt kérdés

Védekezés mellett estem teherbe, januárban Ausztriában lesz abortuszom.

Fogalmam sincs, hogy a páromnak elmondjam-e... Most költöznénk majd össze, lassan egy éve vagyunk együtt. Nem akarom bántani ezzel. Ő szeretne akár most rögtön babát, beszélgettünk már erről többször. Tudja az én álláspontomat is erről, hogy én még 2-3 évet várni szeretnék, ESETLEG egy év múlva elkezdhetnénk próbálkozni. Ezzel nem is volt problémája. De más az, ha már terhes vagyok és úgy hátrálok ki úgymond...

2022. dec. 18. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
100%

"a párja vagyok. Akivel összeköltözik, akit feleségül tervez venni"

Egy olyan pár, aki egy ilyen komoly dologban hazudik neki. És nem mered előtte felvállalni a döntésed, inkább átvered.

Joga lenne tudni, hogy mire készülsz, hogy eldöntse, így is el akar-e venni.

Nem azzal van a baj, hogy megszakíttatod a terhességet. Azzal, hogy átvered őt.

2022. dec. 18. 13:15
 42/74 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem arról, hogy pár évet szeretnék dolgozni a baba előtt. Fél évet, egy évet maximum.
2022. dec. 18. 13:16
 43/74 anonim ***** válasza:
95%
Összeköltözik. Ugyanmár. Az aktuális barátnő vagy, lehet innen majd csak a 4.et veszi el akivel összeköltözik, és amíg neked belefér, hogy a tudta nélkül elvetesd a gyerekét, addig az ő érdekében remélem hogy így lesz.
2022. dec. 18. 13:16
 44/74 anonim ***** válasza:
97%

Nem, 31-es, én a párja vagyok. Akivel összeköltözik, akit feleségül tervez venni.

És aki tervezi nagyon, mnagyon csúnyán átverni.

2022. dec. 18. 13:17
 45/74 A kérdező kommentje:

43-as, remélem, anno a saját párkapcsolatodat is így fikáztad! :)

Ma este, vagy holnap reggel beszélni fogok vele erről, úgy döntöttem. Szeretném, ha végig mellettem lenne.

2022. dec. 18. 13:17
 46/74 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elmondanam. Fontos dolog, amiről tudnia KELL.
2022. dec. 18. 13:18
 47/74 anonim ***** válasza:
92%

Bírom az ilyen kérdéseket, mikor kiír valamit, hogy másnak mi a véleménye, mindezt úgy, hogy már neki megvan, és aki azzal ellentétest ír, azzal nekiáll hadakozni.

Semmi közük a választ vagy valami, neem, csak rögtön az ellentámadás. Oké. :D

2022. dec. 18. 13:19
 48/74 anonim ***** válasza:
96%
19, szerinted aki ebben a kérdésben szemrebbenés nélkül hazduik, az mennyire pszichopata? Nem lesz az ilyennek PTSD-je.
2022. dec. 18. 13:20
 49/74 anonim válasza:
25%
Ha nem szeretnétek akkor ott az abortusz mint lehetőség.
 50/74 anonim ***** válasza:
100%
De hogyha te már így eldöntötted, hogy az egészet eltitkolod előle, mert az majd milyen rendes lesz tőled, hiszen "őt véded", mármint attól, hogy a szerelme a háta mögött kikapartatja a gyerekét, aztán hazamegy és vigyorog, mintha mi sem történt volna, őt teljesen hülyének nézve, akkor mégis mi a francnak kérdést feltenni? Nem minket kell meggyőzni, látod, hogy itt kb senki nem támogat egy ilyen aljas húzást, amivel nem "őt véded", hanem neked kényelmes, hogy nem kell a konfliktust felvállalni. Ha szerinted ez így ennyire rendben van és még te vagy a jófej, akkor menjél szépen abortuszra Bécsbe titokban és ne a gyakorin izzítsd a népet.
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!