Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell megsértődni azon,...

Miért kell megsértődni azon, hogyan szeretnék szülni? Nem lehet legalább ezt tiszteletben tartani?

Figyelt kérdés

Egyedüli gyerek és unoka is vagyok a családban, szóval már most mindenki izgatott a terhességem miatt. Hogy újra lesz kisbaba a családban, lehet majd jönni babázni stb.

Mi örülünk, hogy ilyen lelkesek, nem is tervezünk olyasmit, hogy 6-8 hétig senki nem látogathat minket, vagy hogy nem foghatják meg a babát majd. Szeretnénk, ha majd jó kapcsolata lenne a nagyszüleivel, dédszüleivel, én is nagyon sokat voltam az enyémekkel gyerekként.

Viszont ha megyünk a kórházba, azt szeretném, ha csak a párom lenne bent velem, ő ott is fog aludni. A nagyim és anyukám ezen viszont megsértődtek, mert hogy lehetek ennyire önző, ők amúgy is többet tudnának ott segíteni, mint a férjem. De az a gond, hogy ez nem igaz. Mind a ketten nagyon cukik, nagyon törődőek, de pl. ha én nem érzem jól magam, valami bajom van, akkor szeretem, ha csend van körülöttem. Anyukám, ha tudja, hogy beteg vagyok, fél óránként hívogat, hogy "na hogy vagy, jobban vagy már?", "mid fáj, nagyon fáj?", "jaj hogy segítsek neked?". Ha ezt ott is elkezdené, megőrülnék. Meg na, nem akarok nagyközönséget... Legyen ott a férjem, a szülésznő és az orvosom.

Anyám meg ilyeneket mond, hogy őt nem fogja megállítani se ajtó, se biztonsági őr, se orvos, mert ahogy szólunk, hogy beindult a buli, ő azonnal ott lesz. Mondtam, hogy akkor nem fogunk szólni, majd kap egy képet a gyerekről, ha megszületett. Hát hogy én ezt hogy mondhatom, ezt nem tehetem meg... De most komolyan még akkor idegesítsem magam azon is, hogy ők ott szeretnének bejönni, meg zavarni?!

2022. dec. 12. 08:15
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
5%
9, persze, hogy ott, és ezt el is kellett is mondani. A nagyi nem láthatja a kicsit, de vadidegeneknek közük van hozzá, hogyan szül.
2022. dec. 12. 08:34
 12/50 anonim ***** válasza:
75%
10, két hónapja szült a húgom. Én voltam bent vele, a férje kint a folyosón. És nem magán.
2022. dec. 12. 08:35
 13/50 anonim ***** válasza:
96%
Nem a kerdező az önző, hanem a mama, aki ki akarja könyökölni az apát a saját gyereke születéséről.
2022. dec. 12. 08:41
 14/50 anonim ***** válasza:
25%
12, ez szuper hír, köszi, hogy megírtad!
2022. dec. 12. 08:42
 15/50 anonim ***** válasza:
89%
En allamibam szültem de volt lehetőség VIP szoba bérlésre 30 ezerért és 3 napig bent aludt a ferjem is. Nem kell ehhez magán.
2022. dec. 12. 08:42
 16/50 A kérdező kommentje:

Igen, magánkórház. Azért írtam, hogy a férjem ott alszik, mert mi már így készülünk, hogy ő lesz ott velem/velünk végig.

Nem arról van szó, hogy a nagyszülők nem láthatják majd a babát. De nem akarom, hogy ott mozizza végig a szülésemet több ember... Engem ez zavar, frusztrál. Nem sajátítom ki amiatt a SAJÁT gyerekünket, mert úgy érzem, hogy a születése csak rám és a férjemre tartozik...

2022. dec. 12. 08:43
 17/50 anonim ***** válasza:
8%
16, mit moziznak a folyosón???
2022. dec. 12. 08:43
 18/50 anonim ***** válasza:
90%

Nem neked szól kérdező!

Én 2 hete szültem, már az ajtón is csak 1 kísérőt engedtek be. Még csak a folyosóra sem jöhet be nálunk a 2., ahogy covid elött.

A látogatás is 1 nap 2 ember, max 1órára elosztva. (Pl egyszerre anya meg férjem nem jöhetett fel. Férjem minden nap jött, így mellé minden nap csak 1 embert tudtam fogadni)

Vip szoba nincs.

Szóval nagyon kórházfüggő

2022. dec. 12. 08:47
 19/50 anonim ***** válasza:
75%
17-es Leírta, anyuka már az ajtóbetörést vízionálja, mert ő akkor is ott lesz a szülésnél, senki és semmi nem érdekli.
2022. dec. 12. 08:47
 20/50 anonim ***** válasza:
96%
Hát én ezt nagyon gyorsan megoldanam azzal, hogy nem szólnék nekik, ha bennük a szülés és q telefont se vennem fel se én, se a férjem.
2022. dec. 12. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!