Melyikünk dolga ezt megtanítani neki?
Fiatal pár vagyunk, hamarosan jön a pici is, kisfiú lesz ❤️
Régóta gondolkodtat egy dolog a tisztelet a nőkhöz.
Édesanyám rossz párt választott, még születésem előtt elvált tőle, anyósom úgyszintén.
Én egy olyan fiút akarok faragni a tiszteli és megbecsüli a nőket, persze itt jön képbe az apa is 🤣
Aki túlzottan minden nőt megbecsül.
Én nagyon nem szeretném, hogy a fiam ilyen legyen, néha csak elengedem "hadd fújja a szél", végül is felnőtt és látszik rajta a rossz apai példa!!!
Ha esetleg van közöttetek fiatal anya, vagy már tapasztalt, tudna segítséget nyújtani ehhez a korai kérdéshez?
Hogyan neveljem őt, hogy igazán tisztelje a nőket?
Kevés ilyen férfit találni, és szerintem minden normális lány megbecsülni az ilyen férfit!
Egy fiú gyermek nőkhöz való kapcsolata nagyban függ attól hogy az édesanyjával milyen a kialakított kapcsolatuk gyerek kora óta !
Az apjától pedig azt látja hogy hogy kell bánni egy nővel !
Szóval ez nagyon összetett és mindkét szülőnek része van benne !
Ugyanez elmondható egy kislány gyermeknél is !
"Én nagyon nem szeretném, hogy a fiam ilyen legyen, néha csak elengedem "hadd fújja a szél", végül is felnőtt "
Tehát apuka néha elindul kvázni?
Az úgy szép családmodell:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!