Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyikünk dolga ezt megtanítan...

Melyikünk dolga ezt megtanítani neki?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk, hamarosan jön a pici is, kisfiú lesz ❤️

Régóta gondolkodtat egy dolog a tisztelet a nőkhöz.

Édesanyám rossz párt választott, még születésem előtt elvált tőle, anyósom úgyszintén.

Én egy olyan fiút akarok faragni a tiszteli és megbecsüli a nőket, persze itt jön képbe az apa is 🤣

Aki túlzottan minden nőt megbecsül.

Én nagyon nem szeretném, hogy a fiam ilyen legyen, néha csak elengedem "hadd fújja a szél", végül is felnőtt és látszik rajta a rossz apai példa!!!

Ha esetleg van közöttetek fiatal anya, vagy már tapasztalt, tudna segítséget nyújtani ehhez a korai kérdéshez?

Hogyan neveljem őt, hogy igazán tisztelje a nőket?

Kevés ilyen férfit találni, és szerintem minden normális lány megbecsülni az ilyen férfit!

2022. márc. 14. 12:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Bravo, jól valasztottal(ironia)
2022. márc. 14. 13:08
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti kamu... nem hiszem el!
2022. márc. 14. 13:10
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudod, hogy nem csak anyád meg anyósod, hanem te is rosszul választottál....

A gyereknek van egy alapvető természete, illetve a gyerekkorból hozott minta.

Az alaptermészetén nem tudsz, sőt káros lenne bármit is változtatni próbálni, a minta amit mutatsz pedig az alap személyiségéhez fog idomulni.

Ehhez később még hozzácsapódnak egyéb környezeti elemek, pl hogy mit tapasztalt és értett meg a világból.

Ha azt látja, hogy anya azon nevetgél kínjában hogy az apja félre kukacol, az az alaptermészete szerint eredményezheti azt, hogy eltanulja ezt a viselkedést, vagy akár azt is hogy megundorodik ettől a viselkedéstől, vagy negatívan hathat olyan dolgokra mint pl a bizalom egy párkapcsolatban.

A te dolgod lenne az, hogy megfelelő mintát adsz át, tehát ha azt akarod hogy tisztelje a nőket, akkor ne hagyd hogy téged ne tiszteljen a választott párod.

2022. márc. 14. 13:11
 14/37 A kérdező kommentje:

Hű jó sok válasz 😀

Hm, az apa nem lép félre, csak na az ő tisztelete a nőkhöz, máshogy fejeződik ki.

Mármint olyan, hogy minden nővel megtalálja a közös hangot, jól el van velük, anyuci meg méregeti a helyzetet!

Persze azt en is tudom, ha rossza az apa példa, a gyerek el lesi tőle és azt fogja majd normálisnak vélni, amit tőlünk lát.

De en most tanítsam meg az apa apának is, hogy ez nem helyes?!

Kedves 4-es nem igazán kvázni 😂 inkább figyelmet adományozni.

Én becsületet akarok neki nyújtani, hogy jobb legyen amit én megéltem

2022. márc. 14. 13:12
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Minek szülsz egy ilyen embernek?

Meg minek ez a madárnyelv? Mit csinál a többi nővel a férjed?

2022. márc. 14. 13:15
 16/37 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kamu a kérdés!

Én mindent megteszek, hogy jó legyen, de a párom természeten szerintem késő változtatni, vagyis lehetséges e még egyáltalán?

Én mindent megteszek majd, hogy egy olyan képet alkossak, hogy példa értékű legyen!

2022. márc. 14. 13:20
 17/37 A kérdező kommentje:

Dehogy madárnyelv 😂 épp az, nem csinál semmi durvát, csak épp annyi, hogy néha már zavaró, hogy túlzott figyelmet ad a nőknek.

Azt látom, hogy oda van a nőkért, és "tiszteli" de nem tiszteli azt, akit választott! Itt ez a baj!

2022. márc. 14. 13:22
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Ismét megkérdezem: Miért szülsz olyan embernek, aki nem tisztel?
2022. márc. 14. 13:24
 19/37 A kérdező kommentje:

Én beszéltem vele azt mondta, hogy remeket látok és csak unatkozok terhességem alatt es egy indokot keresek, hogy vitatkozzunk!

De nagyon nem, a hormonokkal itt semmi baj, inkább a jövő belátás es az a csöppnyi anyai ösztön!

2022. márc. 14. 13:24
 20/37 anonim ***** válasza:
94%

De milyen a természete ?

Miben nyilvánulnak meg ezek a dolgok?

Apám is imádta és a legnagyobb tisztelője volt mindig is a női nemnek, de egy határt sosem lépett át ,

Persze udvarias volt, kedves és segítőkész akar egy bavasarlokozpont parkolójában is , de ez sosem volt bántó edesanyamra nézve, anyám büszke volt arra hogy apám ilyen kedves ember és sohasem kellett “hesszelnie” a helyzetet !

Szóval a te párod milyen is ?!

2022. márc. 14. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!