Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyikünk dolga ezt megtanítan...

Melyikünk dolga ezt megtanítani neki?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk, hamarosan jön a pici is, kisfiú lesz ❤️

Régóta gondolkodtat egy dolog a tisztelet a nőkhöz.

Édesanyám rossz párt választott, még születésem előtt elvált tőle, anyósom úgyszintén.

Én egy olyan fiút akarok faragni a tiszteli és megbecsüli a nőket, persze itt jön képbe az apa is 🤣

Aki túlzottan minden nőt megbecsül.

Én nagyon nem szeretném, hogy a fiam ilyen legyen, néha csak elengedem "hadd fújja a szél", végül is felnőtt és látszik rajta a rossz apai példa!!!

Ha esetleg van közöttetek fiatal anya, vagy már tapasztalt, tudna segítséget nyújtani ehhez a korai kérdéshez?

Hogyan neveljem őt, hogy igazán tisztelje a nőket?

Kevés ilyen férfit találni, és szerintem minden normális lány megbecsülni az ilyen férfit!

2022. márc. 14. 12:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ki nyíltan. Arra megy,hogy megdugja őket, nyilván akad ahol ez sikerül,a tudtod nélkül!
2022. márc. 14. 13:25
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

20 vagyok

Közben látom írtad , hat akkor itt a párod az aki tiszteletlen veled !

Mindig ilyen volt vagy csak amióta terhes vagy ?

2022. márc. 14. 13:27
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
A gyereket példamutatással lehet nevelni.
2022. márc. 14. 13:27
 24/37 A kérdező kommentje:

Ő mindig is ilyen volt, mint írtam ezt a példát látta, hisz anyja is ilyen helyzetben volt.

Egyszer láttam, hogy a munkahelyén milyen vigyorral fogad egy borravalót az egyik női kliensétől!

Én sorban álltam hozzá, a sor legvégén és mindent láttam, a viselkedését, hogy egyáltalán nem zavarta, hogy a lány ott lógott rajta, mint egy pióca!( kb 1 éves történet)

2022. márc. 14. 13:32
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sehogy nem fogod tudni…

Ő is ezt az apai példát látja… te bármit csinálsz, ha a természete olyan, akkor ő is ilyen lesz..

A gyerekek példából tanulnak.

2022. márc. 14. 13:36
 26/37 A kérdező kommentje:

Igen tudom kedves 23-as, de én megteszek mindet.

De egyedül, hogyan csináljak bármit is?! Én példát mutatok, de hogyan? Álljak majd a gyerek mellett es mutassam meg neki, hogy nézd apád mit tesz, ez tudd, hogy nem helyes! - vagy hogyan?

2022. márc. 14. 13:36
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Vendéglátós ?

Akkor ez bizony zsigerből jön nála , nagyon sok vendéglátós ilyen és munkán túl sem vetkőzi le ezt a dolgot!

Ismerettsegben van férfi és női vendéglátós is mindkettő túlzottan közvetlen az én értékrendem szerint, mindkettőnek van párja akiket ez nem igen zavar ahogy láttam !

Persze ehhez kell egy alap természet is de sok vendéglátós ilyen amúgy ….

2022. márc. 14. 13:37
 28/37 A kérdező kommentje:

Egyszóval én kevés vagyok és késő, hogy jobb példát és nevelését nyújtsak neki, a női tisztelettel kapcsolatban

Persze mit is gondoltam, egyedül nem fog menni, sőt lehetetlen most is reálisan átgondolva

2022. márc. 14. 13:38
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán a férjed fűvel-fával megcsal, te pedig saját magadat alázod meg és helyezed egy kapcaronggyal egy szintre.

Magadat sem becsülöd semmire, úgyhogy a fiad is csak egy kapcarongynak néz majd.

2022. márc. 14. 13:46
 30/37 A kérdező kommentje:

autómosó(volt). Azóta már saját vállalkozása van, úgyszintén autómosó!

De kb ugyan oda sorolhatjuk, hisz itt is a kliensek kedvébe jár, de az kicsit kiverte a biztosítékot. Még a falra is ki volt írva" a klienseknek szigorúan tilos az autómosás alatt az alkalmazottal beszélgetni " ott volt egy csodaszép terasz, kávé, üdítő stb stb, de a lány csak a férjem után legyeskedett!

2022. márc. 14. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!