Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyikünk dolga ezt megtanítan...

Melyikünk dolga ezt megtanítani neki?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk, hamarosan jön a pici is, kisfiú lesz ❤️

Régóta gondolkodtat egy dolog a tisztelet a nőkhöz.

Édesanyám rossz párt választott, még születésem előtt elvált tőle, anyósom úgyszintén.

Én egy olyan fiút akarok faragni a tiszteli és megbecsüli a nőket, persze itt jön képbe az apa is 🤣

Aki túlzottan minden nőt megbecsül.

Én nagyon nem szeretném, hogy a fiam ilyen legyen, néha csak elengedem "hadd fújja a szél", végül is felnőtt és látszik rajta a rossz apai példa!!!

Ha esetleg van közöttetek fiatal anya, vagy már tapasztalt, tudna segítséget nyújtani ehhez a korai kérdéshez?

Hogyan neveljem őt, hogy igazán tisztelje a nőket?

Kevés ilyen férfit találni, és szerintem minden normális lány megbecsülni az ilyen férfit!

2022. márc. 14. 12:40
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Minek szülsz ennek a féregnek, te szerencsétlen?

Nem adok 2 évet és ott állsz majd egyedül egy utánfutóval.

Legalább el tudod majd tartani egyedül?

2022. márc. 14. 13:48
 32/37 A kérdező kommentje:

Igen el tudom, én úgymond pénzügyileg független vagyok, nemi segítséggel a családomtól.

De egyedül is megy nem mondom, hogy nem!

2022. márc. 14. 14:00
 33/37 anonim ***** válasza:
86%

"nemi segítséggel a családomtól."

Tehát nem vagy független...

De válaszolnál arra, hogy ilyen embernek minek szülsz gyereket?

2022. márc. 14. 14:07
 34/37 A kérdező kommentje:
Mert szeretem azért!
2022. márc. 14. 14:56
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Huha lesznek akkor még itt bajok...

Gyerekvállalás előtt jobb lett volna, ha a rózsaszín napszemüveg lekerül és látod, milyen ember a párod valójában.

2022. márc. 14. 14:58
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Te hogy tanítanád meg a nők tiszteletére, ha még magadat sem tiszteled, és elnézed, hogy a párod sem? Ezek szerint egyikőtök sem alkalmas ezt megtanítani, hiszen nem ezt fogja látni.
2022. márc. 14. 16:28
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
De ugyan az tanítod a gyerekednek ami anyósod tanított a fiának. A0 nő csak rabszolgának való.
2022. márc. 14. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!