Aki nem szeretne gyereket mi az oka?
Én saját gyerekre több okból sem vágyom, nem baj ha nem lesz.
Szeretem a gyerekeket és ők is engem, de szeretem a független szabad életet is.
Sok olyan visszajelzést látok és hallok aki ha újra dönthetne róla nem vállalt volna gyereket.
Nem azért mert nem szereti, és nem önzősegből.
A barátnőim szerint amint gyerek lesz minden megváltozik, nem jó értelemben.
Sok helyen bajt okozott, meg azt mondják teljesen megszűnt az én. Nem önzőnek tartom, mert egy embernek fontos hogy saját magára is legyen ideje
1#érthető az is hogy a karrier miatt később vagy nem lesz.
Szerintem nemcsak egy gyerekkel lesz boldog egy kapcsolat vagy egy ember
Folyt
Es nem is akarnék egyedul gyereket.
Nagyon szerelmesnek kellene ahhoz lennem hogy vkinek azt mondjam akkor is vállalom Tőle a gyereke ha majdan elhagy.
Ez még nem jött el hogy én ilyet mondjak.
- mert nem vágyom rá
- számunkra csak nyűg lenne
- szeretünk utazgatni, csavarogni (ez gyerekkel nem lenne akkora buli)
- soha nem volt bennem anyai ösztön
- sokszor azt kívánom, bárcsak meddő lehetnék, akkor nem kellene azon izgulnom, hogy nehogy teherbe essek (egyik védekezési módszer sem biztosít 100% védelmet, ráadásul gyógyszert alapból nem szedhetek)
- gyerek nélkül teljes az életünk
- eszem ágában sincs feladni a kényelmes életünket egy gyerekért
- 3 műszakban dolgozunk a párommal, ráadásul 1 szobás garzonban élünk, nem is lenne hely
- boldogok vagyunk ketten, a gyerek csak tönkretenne mindent
27/N
Nem vágyom rá, pedig szerintem csak akkor szabad, ha tényleg szívből jön a vágy. Csokért, kedvezményes hitelért, társadalmi vagy családi elvárások miatt nem szabadna gyereket vállalnia senkinek, meg azért sem, mert úgy szokás.
Kisebb loromban is teljesen leszívta az energiámat, ha az unokatestvéreimre kellett vigyáznom, pedig annyira nem voltak rossz gyerekek és jellemzően nyári szünetben volt ilyen. Munka mellett nem igazán vágyok rá, hogy még egy gyereket is nevelnem kelljen. Nagyon sok a hisztis, nehezen nevelhető gyerek+ha rossz társaságba keveredik, akkor a legjobb nevelés is konnyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!