Fiúk, lányok hány évesen szeretnétek gyereket?
Semmilyen más dolgot ne vegyél figyelembe (anyagiak, társ stb).
Legkorábban hány évesen szeretnél gyereket?
Fiú vagy lány vagy?
30 körül vállalnék leghamarabb.
27/N
Köszi utolsó, jot nevettem :D
Sem kiöregedett, sem macskás vénlány nem vagyok :)
Aki nem akar gyereket az komolyan mit keress ebben a kategóriában?
Én 23 évesen akartam, végül 36 évesen jött össze.
29 vagyok, eddig azért nem vállaltunk gyermeket, mert gyűjtöttünk a saját lakásra, azóta olyan árak lettek, amiket nem tudunk lekövetni anélkül, hogy ész nélkül ne adósítanánk el magunkat. Sajnos Budapesthez vagyunk kötve munkaügyileg, illetve a szüleim miatt is, agglomeráció szempontjából sem jobb a helyzet.
Ebből az igényből leadtunk, megvagyunk albérletben is. Jelenlegi problémám az, hogy félek a kialakult közegészségügyi helyzettől és attól, hogy ennyi szülésznő felmondott, orvost nem lehet választani és hasonlók... Pedig 1-2 éven belül már szívesen babáznék.
Gyerekkoromban olyan 23-24-et képzeltem el, de akkor 0 egzisztenciám volt, és a szüleimnek nem állt szándékában akkor se segíteni.
Végül 29 voltam mikor lett az első. Szerettem volna korábban, de anyagilag nagy könnyebbség, hogy így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!