Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők! Mit tennétek, ha szeretné...

Nők! Mit tennétek, ha szeretnétek gyereket, de nem lenne párotok?

Figyelt kérdés

2021. okt. 23. 18:50
A kérdező szavazást indított:
Fogadnék örökbe.
Anonim spermadonort vennék igénybe.
Alkalmi kapcsolatból szülnék gyereket.
Egy jóképű chip and dale fiú lenne a donor.
Egy jóvágású római katolikus paptól szülnék gyereket.
Megkérnék rá egy ismerőst, hogy legyen a donor.
Megkérnék egy ismerős párt, akik nrm akarják a gyereküket, hogy úgy anyakönyveztessék a gyereket, mintha az enyém lenne.
Nevelőszülői szerepet vállalnék.
Olyan foglalkozást választanék, ahol gyerekekkel kell foglalkozni, hogy kiéljem az anyasági vágyaimat.
Hagynám, hogy minden tovább döcögjön a maga rendjén. A gyermektelenség sem tragédia.
83 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Semmit, ez nem lehet életcél! Az első dolog, hogy meglegyen az apa hozzá, minden további a jövő zenéje.
2021. okt. 23. 18:55
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Elkezdenék ismerkedni, nyilván nem célzottan gyerekvállalás miatt. Egyedül semmiképp nem vállalnék gyereket, sajnos sok ilyen esetet látok magam körül, köszönöm de én nem akarnám tönkretenni a gyerekem életét.
2021. okt. 23. 18:56
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Ismerkednék, hogy legyen párom. A gyerekem apját nem akarom sem "donornak", sem "egyéjszakásnak" hívni. Emellett, mivel nem csak külső jegyek öröklődnek, szeretném ismerni a genetikai, személyiségbeli tulajdonságait is.
2021. okt. 23. 19:06
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

Én alapból nem feltétlenül szeretnék saját vérszerinti gyereket. Mivel nekem nagyon nagy célom más (főképp már elő) emberek életét boldoggá, széppé, jobbá tenni, így valószínűleg pár nélkül is az örökbefogadás mellett döntenék, ha erre alkalmasnak találnának majd, illetve meg tudnám teremteni egyedül is a gyereknek a szükséges dolgokat.

Illetve a nevelőszülői szerepen is gondolkodnék függetlenül attól, hogy van-e saját vagy épp örökbefogadott gyerekem, szintén abból az okból, hogy szeretném jobbá tenni valaki életét.

De igazából ha sehogy nem jönne össze a gyerek, se törne össze a pici sötét lelkem. Annyi opció van arra, hogy szebbé tegyem a világot és segítsek másokon.

2021. okt. 23. 19:16
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Semmit, élnem az életem és a lehető legtöbbet hoznám ki belőle. Majd kialakul. Két gyerekem van, de rajtok kívül mással nehezen tudok törődni.
2021. okt. 23. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
Örülnék neki hogy nincs, mert 1 fizuból nem tudnám felnevelni.
2021. okt. 23. 19:47
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Felcsináltatnám magam.
2021. okt. 23. 19:52
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Én gondolkodtam már ezen, nem komoly szándékkal, csak megfordult a fejemben. Valószínűleg egy nagyon régi barátomat kérdezném meg, hogy megtenné-e nekem ezt a szívességet, kizárólag úgy hogy neki semmilyen kötelezettségge nem lesz a jövőben.
2021. okt. 23. 20:33
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

"Egy jóvágású római katolikus paptól szülnék gyereket."

LOL... AZT MEGIS HOGYAN?

2021. okt. 23. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

Neked nem való az örökbefogadás. Ezzel a motivációval, hogy szeretnél valakin segíteni, élből alkalmatlannak nyilvánítanánam. Az örökbefogadás nem erről szól.

Nem mellesleg egyedülállóként az életben nem kerülnél sorra, mert mindig a házasok kapnak előbb gyereket, ők pedig sosem fogynak el.

2021. okt. 23. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!