Van,aki nem szeretne igazán gyereket, de mégis bevállalja
valami okból?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogy: ne maradjon testvér nélkül a nagyobb gyerek. Vagy csak egyszerűen közeledik a 40-45 éves életkor, ami után már 100%, hogy sose lehet többé gyerek, akkor vállaljuk be inkább.
25 évesen estem teherbe, nagyon szerettük volna, terveztük. Most vagyok 16 hetes. Egy babában gondolkozunk a jövőt illetően, azonban ha testvérke szóba jönne, csak is akkor, ha ugyan úgy szívből szeretnénk. Nem lehet hatással erre semmi, csak a szív. Hiszen szívvel-lélekkel kell fel nevelni ezeket a kis embereket.
2022. okt. 20. 13:48
2/19 anonim válasza:
Csak azért van tervben, hogy a párom apuka, a szüleim pedig nagyszülők lehessenek. Van egy külső presszió, illetve próbálom nem önzőn leélni az életem.
Egyébként nem szeretnék gyereket.
2022. okt. 20. 13:49
3/19 anonim válasza:
Én őszinte leszek az adómentesség miatt vállaltam be a 3.at meg a párom nyaggatott a gyed-extrával. Ennyi, én szíven szerint az elsöt is megbántam.
2022. okt. 20. 13:59
4/19 A kérdező kommentje:
Nekem van egy, ami "szívből" jött. Azóta rájöttem, hogy a terhesség-szülés-szoptatás-éjszakázás mennyire gyűlöletes és borzalmas dolgok. Tulajdonképp leéltem 3 évet úgy, hogy megállás nélkül rosszul voltam, az ájulás-hányás peremén egyensúlyozva. Szóval gyereket úgymond szeretnék, de maga a folyamat ellen minden idegszálam tiltakozik.
2022. okt. 20. 14:07
5/19 anonim válasza:
Ez ciki kedves 3#, a 4.gyerektől jár csak a szja mentesség.. 🙄
Remélem 4. gyereket már lesz eszed nem bevállalni..
2022. okt. 20. 14:12
6/19 anonim válasza:
Én nem igazán akartam,de kezdtem kifutni az időből ezért bevállaltam
Hát amit bánok,hogy a testem tropa lett,de a gyereket imádom igaz nem adok bele mindent m8nt más ősanyák, mert fáradt vagyok,de nagyon. Szóval van hogy bekapcsolom a mesét neki amíg teszek veszek. Viszont amióta kezd értelmes kisgyerek lenni azóta imádom,addig viszont csak kötelességből tettem a dolgom. Tesó csak akkor lesz ha ő már oviba megy.
2022. okt. 20. 14:12
7/19 anonim válasza:
5, Felnőttkorú gyerekeknél jár 4-től az adómentesség. Kiskorúaknál 3-tól már adómentesek vagyunk. A párom azt mondja majd szeretne egy 4.et is, hogy élete végéig adómentes legyen, de attól még messze vagyunk, hogy a meglévő 3 nagykorú legyen. A legidősebb 3,5 éves. Majd mire betölti a 18-at addigra lesz csak 4.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!