Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elsősorban értelmiségi nők,csa...

Elsősorban értelmiségi nők,családanyák, hány évesen érezted azt, gyermeket szeretnél, végül mikor valósult meg? Azok, akik nem érezték, hogy szeretnének gyereket, később változott ez az álláspontjuk?

Figyelt kérdés
Értelmiségi nők válaszát várom, köszönöm!

2022. nov. 15. 16:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

Kislány korom óta gyereket akartam, erre készültem Aztán a párkapcsolati életem nem erre haladt elég sokáig

Végül 32 évesen szültem

2022. nov. 15. 16:41
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
32 vagyok, most érzem azt, hogy szeretnék. 1 hónapja kezdtük próbálkozni, egyelőre nem vagyok terhes, nem tudom, mikor fog összejönni:D
2022. nov. 15. 16:41
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Alapvetően mindig is bennem volt, hogy szeretnék gyereket, nagyjából 30-35 éves kor között. Ugyanakkor az is, hogy nem minden áron. Előbb mindenképp szerettem volna megfelelő egzisztenciát kialakítani, és egy saját otthont teremteni, ez utóbbit nyilván a férjemmel közösen. Amikor ez meglett két éve (28 voltam), akkor kezdtem el érezni hogy oké, talán már jöhet, hiszen megvan a háttér és a ház. Most 30 éves vagyok, de olyan elsőprő vágy, hogy most minden áron, azonnal és most azonnal gyereket akarok, továbbra sincs bennem. Rajta vagyunk a dolgon úgymond, de nem tesztelgetek, nem mérem a hőmérsékletem és pláne nem szabályozom be az együttléteket a megfelelő időn belülre. Jön, amikor jön. Ha nem most, akkor jövőre. Az életünk ígyis teljes, én a munkámban ugyanúgy örömömet lelem, nyilván más módon, mint hogyha a gyermekemről gondoskodnék.
2022. nov. 15. 16:43
 4/21 anonim ***** válasza:
14%
Én nagyon szerettem volna, de egyszerüen képtelenség ehhez olyan férfit találni, aki akar is. Vagy ha akar, képtelen megteremteni az ehhez szükséges feltételeket, és rongyos 400 ezerre akar gyereket vállalni.
2022. nov. 15. 16:56
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 30-35 között tervezem. Ha úgy alakul, pár év nem számít.
2022. nov. 15. 17:06
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Kislány koromban nagyon szerettem volna, és úgy véltem, 26-27 évesen lesz.

16 éves koromtól nem (akkor már kétéve neveltem a fél-öcsémet, mert "úgyis ráérek", egészen 21 éves koromig).

33 vagyok, azóta sem kell gyerek.

2022. nov. 15. 17:12
 7/21 anonim válasza:
71%
Tőlem óvodában, mikor megkérdezték mi akarok lenni,ha nagy leszek, kapásból rávágtam, hogy anyuka! Úgy voltam vele, hogy ha lesz addigra megfelelő hátterem akkor ahogyan nagykorú leszek már szeretnék kisbabát. 18 voltam mikor megszületett.
2022. nov. 15. 17:37
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
28 vagyok, még nem szeretnék, nem tudom, fog-e változni. (Párkapcsolat, lakhatás adott.)
2022. nov. 15. 17:46
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
25 éves vagyok, a diploma megszerzése után 3 évvel szültem az első gyermekemet. Mióta az eszemet tudom, elsősorban anyuka akartam lenni, és nem csinálnám másként.
2022. nov. 15. 18:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen szerettem volna már.

A férjem is az egyetem alatt ismertem meg.

Végül 31 évesen lett az első.. 9,5 év kapcsolat utan

2022. nov. 15. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!