Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen értelmiségi nőkről?
Férfi szemmel, nekem nagyon bejövős. A kisugárzása, a megjelenése, a beszéde, a tudása. Szerintem kb. ilyen egy álomnő. Amúgy rendszeresen nézem a videóit nyelvtanulás miatt.
és mit kéne ehhez hozzászólni? nézzed!
azért mert tud angolul, még nem értelmiségi, ez az anyanyelve.
szerintem a szőke loknis Lucy szebb, és szebben is beszél angolul.
English with Lucy
Nem azért értelmiségi, mert tud angolul, hanem azért mert tudja tanítani az angolt. Plusz látszik rajta, ahogyan kifejezi magát, hogy nem egy hétköznapi ember.
Lucy az a tipikus csinos lány, amúgy ő is szimpatikus, őt is fogom nézni.
Amúgy Lucy angolja azért tűnik szebbnek, mert ő a brit angolt beszéli, Emma pedig ausztrál származású. Van nekik közös videójuk is.
Számodra milyen a különleges nő?
ezt az egyoldalú rajongást nevezi a szakirodalom paraszociális interakciónak.
sztem ezt az időt és energiát inkább a nyelvtanulásra fordítsd, minthogy egy vadidegen és minden szempontból számodra elérhetetlen nőn fantáziálsz.
Szerintem félreértetted a kérdést. Alapvetően úgy találtam rá Emmára, hogy nyelvtanulói anyagot kerestem, ezért nézem a videóit, tehát alapból tanulom az angolt (meg mást) is. Nem szoktam róla fantáziálni, annak ellenére sem, hogy álomnőnek neveztem. Tényleg álomnő, de más jellegű nőt képzelek el majd a feleségemnek.
Viszont emberileg nagyon szimpatikus Emma, ezért osztottam meg az egyik videóját. Szerintem semmi gond nincs azzal, ha ilyen nőkre hívjuk fel a figyelmet. Na meg lehet másnak is segítség a videói az angolhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!