Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, melyik férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, melyik férfi szimpatikusabb az alábbiak közül? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés

Adott két férfi.

Első:

Sportos, intelligens férfi, hosszú hajú, aki műszaki irányban dolgozik(programtervező/mérnök).

Történelemből mindig nagyon gyenge volt és irodalomból is, viszont szereti a művészeteket, hobbiszerűen fest és koncertekre jár. Szeret főzni és italokat keverni, illetve a különleges ételeket. Emellett szokott futni, biciklizni, hegyet mászni, deszkázni, síelni és szeret motorozni. Autókért nem nagyon rajong, inkább az izomautókat szereti. Ha autót venne, az japán lenne.

Kedvenc filmjei fantasy, vagy posztapokaliptikus filmek.

Második:

Szintén sportos, inkább izmosabb, rövidebb hajú, kevésbé intelligens, de értelmes ember. Managerként dolgozik egy cégnél, ahol megbecsülik.

Történelemből és nyelvből mindig jó volt, a matekos tárgyakból viszont gyenge volt mindig. Művészeteket nem nagyon szereti, zenéből is csak a slágereket hallgatja.

Sportként inkább konditerembe jár vagy úszik. Szeret autózgatni, ha teheti utazgat, vagy túrázik. Az újabb német autókat szereti.

Kedvenc filmjei akció vagy dráma filmek.

Egyikük sem olvas könyvet, max elektronikusan.

Mindketten utálják a politikusokat és szívesen elköltöznének másik országba, ha úgy adódik.

2021. máj. 24. 14:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

2.

40-es

2021. máj. 24. 14:17
 2/24 anonim ***** válasza:
86%

Hosszú hajnál, érdekelne, hogy mennyire illik az illető arcához, illetve, hogyan hordja. (Összefogva, kiengedve, vegyesen) A kevésbé intelligens alatt mit értünk? Nincs 160as IQja, csak 120?

Viszont az pozitív, hogy mindketten sportolnak és hogy költöznének külföldre.

Nekem viszont nagy kedvenceim a német autók, magamnak azt vennék, páromnál kb mindegy csak ne erőltesse rám a gondolatát.

Ami érdekelne még, hogy pl melyik tervez mondjuk házasságot, gyereket?

Számomra így első leírásra, mindkettőben van olyan ami nem annyira tetszik, ettől függetlenül valószínűleg mindkettőnek adnék esélyt és a viselkedés, összkép döntene.

2021. máj. 24. 14:18
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
Leírás alapján az első szimpatikusabb, mert sokkal több közös van bennünk mint a másodikkal. Én 30-as vagyok.
2021. máj. 24. 14:24
 4/24 A kérdező kommentje:

#2 férfias vonalai vannak, teljesen természetesen sűrű haja van ami jól is áll neki. Vegyesen hordja, ha fúj a szél vagy sportol, akkor összefogja.

Elsőnek olyan 130 körül, másodiknak 100 körül van az IQja.

Mindkettő tervez gyereket, az első 1-2-t, második legalább 3at.

Első csak akkor venne autót, ha a család miatt elengedhetetlen, viszont az az autó csak Japán lehet, másik autó neki mindegy milyen.

2021. máj. 24. 14:41
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Számomra akkor az első lenne inkább befutó

#2 vagyok

2021. máj. 24. 14:42
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor első.

24/L

2021. máj. 24. 14:49
 7/24 anonim ***** válasza:
82%
Bocs, de ebből egyiket se. Mindkettőnek vannak olyan dolgai, amik nagyon távol állnak tőlem. Talán a kettőből ki tudnék rakni egy olyat, amiből ki lehetne hozni egy közepesen hosszú kapcsolatot.
2021. máj. 24. 14:55
 8/24 anonim ***** válasza:
84%
Elolvastam a kiegészítést és látom, hogy mindkettő gyereket akar, akkor viszont részemről mindkettő felejtős :) 3-as voltam.
2021. máj. 24. 14:57
 9/24 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzatennék, hogy az első 5 éven belül nem szeretne gyereket, második 3 éven belül biztosan nem szeretne. 24 évesek.
2021. máj. 24. 15:04
 10/24 A kérdező kommentje:
Meg még lehet számít, első nem dohányzik, második igen.
2021. máj. 24. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!