Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régész értelmiségi de kiderül hogy egy nagy gyerek? Van értelme folytatni?
Olyan zenét hallgat mint a tinik, jár koncertre, mint a tinik, néha úgy viselkedik mint a tinik, luxuslakása van de tiszta kosz, kupi, a konyhában normális kaját nem láttam csak chips és társai (pedig megtehetné, hogy rendel valami normális, egészséges ételt) mintha valami gyerekszobába mentem volna be stb. stb.
Az értelmiségébe szerettem bele, aztán ahogy megismertem láttam meg ezeket a dolgokat.
Ti miket tapasztaltok okos pasikkal?
Ha MAGAS, és mellé ugye diplomás, éTTermiségi, akkor ennyi, tartsd me, mert itt ez kell a nőknek.
Lóvéja is van, ha luxuskecó.
"Ti miket tapasztaltok okos pasikkal?"
Te vagy nagyon ostoba vagy, vagy a szokásos troll.
Vigyázz kérdező, mindjárt darabokra szednek a feldühödött incelek.
Ha itt egy nő le merészeli írni, hogy nem egy 50IQ-s, nyolc általánost végzett trógerrel merészelt kezdeni, azonnal kapja az ívet.
Hát hogy képzelted, hogy majd értelmiségi férfival jársz????
Elég korlátolt lehetsz a megnyilvánulásaid alapján.
Mi az, hogy olyan zenét hallgat, mint a tinik? A zene univerzális műfaj, mindenki megtalálhatja benne azt, ami tetszik neki. Az meg nonszensz, hogy felháborodsz azon, hogy kulturális eseményekre jár (koncertek) értelmiségiként. :D
Amúgy ki mondta neked, hogy értelmiségi nem lehet trehány vagy infantilis? Ezek a dolgok egyáltalán nem zárják ki egymást.
Hogyan lehet egy régésznek "luxuslakása"? Csak nem ő Indana Jones?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!