Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régész értelmiségi de kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régész értelmiségi de kiderül hogy egy nagy gyerek? Van értelme folytatni?

Figyelt kérdés

Olyan zenét hallgat mint a tinik, jár koncertre, mint a tinik, néha úgy viselkedik mint a tinik, luxuslakása van de tiszta kosz, kupi, a konyhában normális kaját nem láttam csak chips és társai (pedig megtehetné, hogy rendel valami normális, egészséges ételt) mintha valami gyerekszobába mentem volna be stb. stb.

Az értelmiségébe szerettem bele, aztán ahogy megismertem láttam meg ezeket a dolgokat.

Ti miket tapasztaltok okos pasikkal?

2022. febr. 15. 19:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi voltunk a férjemmel egy Republic koncerten és ott volt a helyi katolikus pap is. Ugyan miért ne járhatna koncertre?!
2022. febr. 15. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

11:

Mekkora arc lehet. :DD

2022. febr. 15. 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
#10 Miota a nagy epitkezeseknel kell regeszeti feltaras az EUs torvenyek miatt, azota a regeszeknek bazi jol megy. Sokan kozuluk 1ik naprol a 2ikra lettek. Szakadt tarisznyas egyetemi adjunktusbol ML Mercis jampik.
2022. febr. 15. 23:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan zenét hallgat, mint a tinik: élvezném vele együtt/elviselném/megkérném, hogy fülhallgatón keresztül hallgassa inkább

koncertre jár: Egészségére! Én nem szoktam szeretni az ilyesmiket túlzottan, de talán párszor elkísérném, ha kedvelem a fellépőt

Úgy viselkedik, mint egy tini: Hogy viselkedik egy tini? Milyen értelemben hasonlít rájuk? Ez nem mindegy és nem minden tini egyforma!

Luxus lakása van: Ez remek

Kosz, kupi: Ebből valamelyest ki lehet nevelni, de neked is lejjebb kell adnod a tisztaságmániádból. Ha ilyen jól megy neki, hogy luxuslakása van, fogadhatnátok bejárónőt is akár

Nincs rendes kaja: Lehet azért nincs, mert házon kívül eszik, otthon csak nassol. Beszélhetnél vele, hogy, ha ott vagy, akkor örülnél egy kis főtt ételnek, gyümölcsnek, zöldségnek

Kicsit amúgy kontrollmániásnak és nem túl okosnak tűnsz. Persze nem látom, nem ismerem a pasidat, így nem tudom megítélni, hogy milyen a háza, de több olyan dolgon kiakadsz, ami amúgy normális vagy kezelhető lenne érett, felnőtt kommunikáció által.

Szerintem meglepődnél, ha tudnád NEKI mi minden baja van veled, amit magában tart azért, hogy veled lehessen

2022. febr. 16. 06:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Kösz az infót, erről nem tudtam.

2022. febr. 16. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!