Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmiségi nők! Nyitottak lennétek párkapcsolatra olyan melós férfival, akinek sok pénze van?
Mióta ilyen meghatározó a nőknél a pénz?
Kellően értelmiséginek tartom magam, de nem ez határozza meg, hogy kivel jönnék össze párkapcsolatra. 38N
Sok pénze van de meddig? Azoknak a nőknek akiknek számít a pénz, azoknak megvannak az igényeik, és nem csak átmenetileg, amíg tart a vagyonod, hanem folyamatosan.
Én is jól keresek 3-400 ezret megkeresem melósként, és van házam kocsim, de van olyan pénzéhes kolléganőm aki sima betanított munkás, és neki ez nem elég, mert neki prémiumkategóriás nyémet autó kell a segge alá, drága nyaralás, meg a pasi támogassa anyagilag. Ezt meg én azért nem tudom biztosítani.
Miket tapasztalhattatok ti férfiak az eddigi életetekben, hogy ennyire azt hiszitek, hogy a nőknek csak a pénz számít? Ha engem is a többé-kevésbé normális nők közé sorolunk, akkor elmondom, hogy elvileg én is értelmiséginek számítanék, mert anno csináltam egy semmire sem jó diplomát. Jelenlegi párom melós, akinek nincs pénze. Az exemnek a számláján saját elmondása szerint 7számjegyű összeg volt, és nem is a legkisebbel kezdődött, és hiába mondta ezt el így, akkor sem mentem vissza hozzá. (Szakasz, jobbra csodálkozz :))
Egyébként is, van két kezem, és két lábam, és még talán a fejemben is van valami, szóval tudok dolgozni én is, nem várom el, hogy eltartsanak.
Csak akkor, ha a férfinek is értelmiségi értékrendje van és csak úgy alakult, hogy nem tudott továbbtanulni.
Nálam az értelmiségi az, aki abból él, hogy továbbtanult és az a célja, hogy a szakterületén minél nagyobb tudást szerezzen.
Két irányba szoktak kicsúszni az emberek, vagy nem helyezkednek el szakmán belül, hanem olyan munkát végeznek, amit érettségivel is lehetne vagy a másik, hogy annyira gazdagok lesznek vagy jó kapcsolataik lesznek, hogy nem szükséges szakmán belül dolgozniuk.
Aki jól házasodik és ebből él, az lehet diplomás, de definíció szinten nem értelmiségi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!