Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Értelmiségi nők! Nyitottak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmiségi nők! Nyitottak lennétek párkapcsolatra olyan melós férfival, akinek sok pénze van?

Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 16:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valamit félreértesz kérdező. Én azt hittem, hogy egy teljesen átlagos fizetést írtál le és arra kérdeztél rá, hogyha az megvan, akkor vajon összejönnék-e melóssal, vagy van valami ami továbbra is kizáró ok.

Az ismerőseim többségének 280 ezertől - egy milliós sávban mozog a fizetése, bevallottan havonta. Az átlagot raknám 300-400 ezer közé. De 700 ezer alatt biztos nem mondanám, hogy valaki a pénzéért van a másik személlyel, a "pénzéhes" ismerőseim simán megkeresnek 500 ezret havonta maguknak, ha nem érdekli őket a túlóra meg, hogy élvezzék a munkát.

2020. dec. 6. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Hát pedig sok nő aki diplomás párt keres, szívesebben van egy tanárral, mint egy autószerelővel. Ez van. Én is ilyen vagyok.
2020. dec. 6. 20:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Pedig az autószerelő praktikusabb mint egy irodalomtanár aki egy villanykörtét nem tud becsavarni xD
2020. dec. 6. 21:59
 14/18 benboglar ***** válasza:
100%
Értelmiségi férje is dolgozott. Együtt keresték meg a pénzt és együtt költötték el ! Ez a lényeg, a közös megegyezés mindenben. Nehogy azt hidd, csak a pénzed miatt kellhetsz bárkinek, mert akkor örökre lenézed magad, hogy csak melós vagy, pedig mindenben az ember számít. Annak tartod magad ??Ne a celebeket nézd, a mindennapi embert-társadat, nőt akard megtalálni, akivel közösen tudsz gondolkodni.
2020. dec. 6. 22:35
 15/18 anonim ***** válasza:
#13 Érdekes, én tanárnő vagyok és be tudok csavarni egy villanykörtét.
2020. dec. 7. 06:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Aktatologató nôként is be tudok csavarni egy körtét, le tudom glettelni a falat, ha kell.

Nem szempont egyik sem.

Melós: ismerek olyat, akivel nem tudok egy értelmes bezaélgetést lefolytatni, max az olajfolyásról ( ha maradhnk az autószerelőnél)

De olyat is, akiről sohhhhhha nem mondanád meg, hogy szerelő.

De bàrmennyire intelligens “èttelmiségi” és pénzes is pl az egyik ismerősöm.. sőt jól is néz ki mellé ( nem havi 3-400 annyit én is megkeresek..1,5m-s bejelentett fizu)

Soha nem jönnék vele össze

Nagyon rosszindulatú, lehúzós.

Vagy az exem.. egysuerűen hiába volt kedves, okos, és jól is keres fejlesztőinformatikusként.

Inkább barátzóna lett belőle.

Birom, de nincs meg benne semmi, amitől le tudnám élni vele az életem.

2020. dec. 9. 08:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők a biztonságot és a jókedvet keresik. Első találkozáskor látszon nem kell idegeskedni csekkek miatt és nem gond a rendszeres nyaralás, kirándulás, vacsora, illetve legyen meg a megfelelő otthon, autó stb. Hosszabb megismerkedés után találjon viccesnek, ne légy büdös, légy kedves és ne légy önző. Sokat kell engedni a saját véleményből a másik fél javára, nem kell papucsnak lenni, de ha éttermet akar, de a férfi gyorskaját, akkor engedni kell az étterem felé. Abban is igazat adok az előttem szólóknak, hogy a pénz legyen tartós. Legyen befektetésed, ne egyik hónapról a másikra jöjjön, látszon biztosak a háttér dolgaid. Szerintem nagyban különbözik a pénz mértéke országon belül. A fővárosban, de a nagyobb városokban havi 1-2 milliót elkölteni nem egy nagy dolog. Vidéken örülnek ha nem 4 műszakban dolgozik vki.
2020. dec. 11. 06:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Gábor Zsazsa nagy mondása: Nem igaz ,hogy a milliárdosokat nem lehet szeretni.9 férje volt.
2020. dec. 11. 07:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!