Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmiségi nők! Nyitottak lennétek párkapcsolatra olyan melós férfival, akinek sok pénze van?
Szerintem valamit félreértesz kérdező. Én azt hittem, hogy egy teljesen átlagos fizetést írtál le és arra kérdeztél rá, hogyha az megvan, akkor vajon összejönnék-e melóssal, vagy van valami ami továbbra is kizáró ok.
Az ismerőseim többségének 280 ezertől - egy milliós sávban mozog a fizetése, bevallottan havonta. Az átlagot raknám 300-400 ezer közé. De 700 ezer alatt biztos nem mondanám, hogy valaki a pénzéért van a másik személlyel, a "pénzéhes" ismerőseim simán megkeresnek 500 ezret havonta maguknak, ha nem érdekli őket a túlóra meg, hogy élvezzék a munkát.
Aktatologató nôként is be tudok csavarni egy körtét, le tudom glettelni a falat, ha kell.
Nem szempont egyik sem.
Melós: ismerek olyat, akivel nem tudok egy értelmes bezaélgetést lefolytatni, max az olajfolyásról ( ha maradhnk az autószerelőnél)
De olyat is, akiről sohhhhhha nem mondanád meg, hogy szerelő.
De bàrmennyire intelligens “èttelmiségi” és pénzes is pl az egyik ismerősöm.. sőt jól is néz ki mellé ( nem havi 3-400 annyit én is megkeresek..1,5m-s bejelentett fizu)
Soha nem jönnék vele össze
Nagyon rosszindulatú, lehúzós.
Vagy az exem.. egysuerűen hiába volt kedves, okos, és jól is keres fejlesztőinformatikusként.
Inkább barátzóna lett belőle.
Birom, de nincs meg benne semmi, amitől le tudnám élni vele az életem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!