Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire véljem ezt a gesztust?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt a gesztust? Féltékenység?

Figyelt kérdés

Néhány hete új munkatársnőm van, akit többek között nekem kell betanítanom. Néha messengeren kérdez valamit a munkáról, aztán a barátnőm rákérdezett, hogy "mit akar tőled mindig ez a nő?" Mondtam, hogy semmit, szigorúan csak munkáról van szó, meg is mutattam neki a telefonom. Abszolút hüséges típus vagyok, őszintén mondom, hogy semmi oka a kétkedésre.

Aztán ma a barátnőm bejött a munkahelyemre és hozott kaját, ami egyébként nem jellemző rá, eddig soha nem járt ott, majd a kollegina jelenlétében látványosan megcsókolt. Ezzel azt akarta kommunikálni a másik nőnek, hogy az ővé vagyok?

tegnapelőtt 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a pakliban, hogy féltékeny, de nem feltétlenül benned nem bízik, hanem a másik félben. Munka közben nem zavarna, de nekem is kicsit "idegesítő" lenne, ha a barátnőmre egy férfi munkatársa írogatna munkán kívül.

Már abból is kiindulva, hogy a munkahelyemen egy csajt be tettek mellém, hogy tanitsak meg neki egy eljárást. Napi kb 2-3 órát segítettem neki, folyamatosan mondta, hogy jajj de jó, hogy én tanítom meg neki és hogy milyen jól elbeszelgetünk közben. Az elején hagytam, hogy mondja a magáét, de a vége fele már esténként rám írt, hogy hogyan is kell ezt vagy azt megoldani. Itt jött el a pillanat, hogy megmondjam neki, hogy ne haragudjon, de munkahelyen kívül ne keressen, mert jól megvagyok a barátnőmmel.

tegnapelőtt 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen azt.
tegnapelőtt 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen azt, voltam ilyen szituációban. Akkor kezdett el járkálni be a barátnője mikor vele dolgoztam. Semmi oka nem volt amúgy féltékenykedni, de az volt.
tegnap 00:49
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Már eleve a magánéletben a csevegések is gáz.
tegnap 06:12
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Igen. :D Gondolom nincs túl magasan az önbizalma...
tegnap 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérd meg a kolléganőt, hogy munkahelyi cseten kommunikaljatok és munkaidoben. Nekem is fura lenne, ha valaki a szabadidejében zavarna a párom messengeren munkaugyben.
tegnap 08:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen egyértelműen. Vetélytársnak tartja a kollégádat.
tegnap 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyilván az,de őszintén szólva èn is így èreznèk!...

Nem hiszem,hogy felmerülne bármi,amit munkaidőben,cèges telefonon vagy e-mailben ne lehetne letisztázni.Minden,ami a privát szférádat èrinti,magán jellegű megkeresès hátsó szándékkal.

Ezt saját tapasztalat alapján írom.

tegnap 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!