Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aggódjak ha a barátomnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódjak ha a barátomnak a legjobb barátja egy nő?

Figyelt kérdés

Együt utazgattak, lefeküdtek egymással stb stb..

De csak barátok most már-állítólag. Látom , h naponta rengeteg hangüzenetet váltanak.

Mi 2 hónapja ismerjük egymást, és most jönnek a red flagek..

A csaj amúgy külföldi és 4 hónapja nem találkoztak.

ma 00:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Dugtak. NAPONTA kommunikálnak. Szerinted??? Anyámmal nem beszélek naponta, pedig imádom, és ráadásul közeli rokon.
ma 00:05
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Bolondnak vagy nezve .
ma 00:25
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Ha téged nem zavar hogy majd minden tali, túlóra, üzleti út meg eltűnés alatt jó eséllyel éppen dugnak, akkor ne aggódj. Ja és amit látsz hogy naponta rengeteg hangüzenet, az csak az, amit látsz. Mehet ott még sok más is, ez csak a jéghegy csúcsa.

Én úgy tudtam rendes kapcsolat esetén a barátság extrákkal kapcsolatokat is le kell zárni mindkét félnek. De a mai hülye világban már semmin nem lepődnék meg. Yolo!

ma 00:25
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

A napi szintű kapcsolat tartás,szerintem sem sok jóval kecsegtet!!

Attól,hogy kifelé mutatva csak barátok maradtak,kettesben lehet ennél több...

ma 00:29
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
Ha jobban néz ki, mint te, akkor aggódhatsz.
ma 00:43
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Lehet kikukazni. De aggodni nem kell.
ma 00:43
 7/17 anonim ***** válasza:
13%
Ha csalfa típus a barátod, és lesz rá alkalma, biztos, hogy kap az alkalmon, ha találkoznak. Ha hűséges típus, akkor csak a nyelvet gyakorolja egy számára kedves emberrel. Gondolj bele, olyan nincs, hogy miért nem férfival gyakorolja a nyelvet, mert ilyen nem létezik férfi-férfi barátságban. Két nő közti, vagy férfi-nő barátságokban belefér a napi szintű kapcsolatottartás, két férfi között ilyes soha nincs, hogy naponta trécselnek.
ma 01:25
 8/17 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom, baráttal nem dugok...az már nem lesz sztm barátság és minden nap se komunikálok a férfi barátaimmal (van 2).
ma 01:41
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Lehet igazabol te vagy a szeretoje es o a baratno.
ma 02:00
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ők vannak kapcsolatban és te a vagy a szórakozás, időtöltés amíg tudnak találkozni.
ma 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!