Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódjak ha a barátomnak a legjobb barátja egy nő?
Együt utazgattak, lefeküdtek egymással stb stb..
De csak barátok most már-állítólag. Látom , h naponta rengeteg hangüzenetet váltanak.
Mi 2 hónapja ismerjük egymást, és most jönnek a red flagek..
A csaj amúgy külföldi és 4 hónapja nem találkoztak.
7: "Ha hűséges típus, akkor csak a nyelvet gyakorolja egy számára kedves emberrel."
Ebben egyetértünk: a nyelvét használja gyakorlásra a számára kedves nő megfelelő testnyílásában. :-)))
Kérdező, hagyd a csodába ezt a fickót! Dugnak, mint a nyulak, te meg azt képzeled, a párja lehetsz?
A legjobb barinője külföldön él
4 hónapja nem találkoztak, de így is minden nap kommunikálnak.
Azt mondta a "barátom" , hogy megszakítja vele a kapcsolatot, amint a miénk elmélyül..
Persze ezt már én se hiszem el
"Azt mondta a "barátom" , hogy megszakítja vele a kapcsolatot, amint a miénk elmélyül.."
Jaja, aztán majd ha esetleg tényleg nem hazudik hanem így is tesz (erősen kétlem, ezeknek mindig van vmi kifogás), érzelmileg rád fog ez is terhelődni hogy te vagy a rossz mert te fosztottad meg tőle, sőt te tiltottad el tőle. Akinek ez nem jön önként és a másikat ilyen tróger helyzetekbe húzza bele, attól jobb távol maradni. Mert nem empatikus, és nem való semmiféle komoly kapcsolatra.
Én férfi vagyok, 48 éves. Amint az ismerkedés során kiderül, hogy a kiszemelt továbbra is tartja a kapcsolatot valamelyik volt barátjával, szeretőjével, az instant kuka.
Ahogy látom, kb. háromból egy nő ilyen trófeagyűjtő.
Nem baj ez, de az én értékrendemmel inkompatibilis.
Köszönöm a valaszokat!
Ideje ezt a "kapcsolatot" lezarnom.
Voltak már más red flagek is, de ezzel eldőlt ez a történet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!