Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aggódjak ha a barátomnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódjak ha a barátomnak a legjobb barátja egy nő?

Figyelt kérdés

Együt utazgattak, lefeküdtek egymással stb stb..

De csak barátok most már-állítólag. Látom , h naponta rengeteg hangüzenetet váltanak.

Mi 2 hónapja ismerjük egymást, és most jönnek a red flagek..

A csaj amúgy külföldi és 4 hónapja nem találkoztak.

tegnap 00:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Nőként alap dolog, hogy soha nem kezdünk olyan palival párkapcsolatba, akinek olyan nő a "legjobb barija" akit már megdugott. Persze ringathatod magad álomvilágba, hogy már nem dugnak a hátad mögött vagy nem e fognak.. dehogyisnem.
tegnap 06:47
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
+ az ilyennek szinte mindig az a vége, hogy majd egyszer csak dobva leszel a "legjobb barát" miatt. 2 hónap az semmi, kíméld meg magad a további szenvedéstől.
tegnap 06:53
 13/25 anonim ***** válasza:
58%

7: "Ha hűséges típus, akkor csak a nyelvet gyakorolja egy számára kedves emberrel."

Ebben egyetértünk: a nyelvét használja gyakorlásra a számára kedves nő megfelelő testnyílásában. :-)))

Kérdező, hagyd a csodába ezt a fickót! Dugnak, mint a nyulak, te meg azt képzeled, a párja lehetsz?

tegnap 10:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Van lány barátom, de pont attól barát, hogy soha nem szexeltünk-
tegnap 14:08
 15/25 A kérdező kommentje:

A legjobb barinője külföldön él

4 hónapja nem találkoztak, de így is minden nap kommunikálnak.

Azt mondta a "barátom" , hogy megszakítja vele a kapcsolatot, amint a miénk elmélyül..

Persze ezt már én se hiszem el

tegnap 15:50
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta a "barátom" , hogy megszakítja vele a kapcsolatot, amint a miénk elmélyül.."

Jaja, aztán majd ha esetleg tényleg nem hazudik hanem így is tesz (erősen kétlem, ezeknek mindig van vmi kifogás), érzelmileg rád fog ez is terhelődni hogy te vagy a rossz mert te fosztottad meg tőle, sőt te tiltottad el tőle. Akinek ez nem jön önként és a másikat ilyen tróger helyzetekbe húzza bele, attól jobb távol maradni. Mert nem empatikus, és nem való semmiféle komoly kapcsolatra.

tegnap 15:59
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

Én férfi vagyok, 48 éves. Amint az ismerkedés során kiderül, hogy a kiszemelt továbbra is tartja a kapcsolatot valamelyik volt barátjával, szeretőjével, az instant kuka.

Ahogy látom, kb. háromból egy nő ilyen trófeagyűjtő.

Nem baj ez, de az én értékrendemmel inkompatibilis.

tegnap 17:09
 18/25 anonim ***** válasza:
17. Azt fogja mondani úgyis, hogy csak barátok, sosem szexeltek.
tegnap 18:18
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat!

Ideje ezt a "kapcsolatot" lezarnom.

Voltak már más red flagek is, de ezzel eldőlt ez a történet

tegnap 18:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Örülök hogy a helyes döntést hoztad. A jövőben ha teheted, próbáld elkerülni a hozzá hasonló gátlástalan, hazug embereket. Amúgy megkérdezhetem, mik voltak ezek a red flagek?
tegnap 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!