Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, hogy a barátomnak lány a legjobb barátja?
Barátommal viszonylag rövid ideje (pár hónapja) vagyunk együtt, eddig minden rendben, úgy érzem tényleg megbecsül és szeret, én is őt. Van viszont egy legjobb lány barátja, akivel nagyon rég jóban vannak, sokat segítettek egymásnak stb. Tényleg legjobb barátok. Sokat beszélnek, olykor találkoznak, de sosem titkolja ezt a barátom, és eddig nem is zavart, mert nekem is vannak fiú barátaim, de már kezd egy kicsit bántani, hogy sokszor felhozza, hogy ezzel a lánnyal mit terveztek, vagy mit beszéltek, vagy ők hogy szokták ezt meg azt, stb... néha akkor is beszél vele, ha én is ott vagyok, és úgy érzem, "sosem érhetek fel hozzá", hogy én mindig "csak" a barátnő leszek, nem egy állandó, megbizható barát, támasz. Ugyanakkor tényleg érzem, tettekben és szavakban is, hogy engem szeret és hálás, hogy vagyok neki. Viszont van egy olyan érzésem, hogy az, hogy ők csak barátok, nem rajta múlt és már rosszul esik, ha szóba kerül a lány...
L/26
Nos az az igazság hogy én sose támogattam azt ha valaki azért mert párja van lejebb ereszti a régi kapcsolatait.
De nálad nem éppen így van.
Én azt mondom hogyha TÉNYLEG soknak érzed ezt akkor mond el neki hogy mit érzel. De fontos h nem csajos féltékenykedő módon hanem normalisan. Mond meg neki hogy mi zavar, támaszd alá h miből jött le neked és beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!