Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagálom, hogy a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom, hogy a barátomnak lány a legjobb barátja?

Figyelt kérdés

Barátommal viszonylag rövid ideje (pár hónapja) vagyunk együtt, eddig minden rendben, úgy érzem tényleg megbecsül és szeret, én is őt. Van viszont egy legjobb lány barátja, akivel nagyon rég jóban vannak, sokat segítettek egymásnak stb. Tényleg legjobb barátok. Sokat beszélnek, olykor találkoznak, de sosem titkolja ezt a barátom, és eddig nem is zavart, mert nekem is vannak fiú barátaim, de már kezd egy kicsit bántani, hogy sokszor felhozza, hogy ezzel a lánnyal mit terveztek, vagy mit beszéltek, vagy ők hogy szokták ezt meg azt, stb... néha akkor is beszél vele, ha én is ott vagyok, és úgy érzem, "sosem érhetek fel hozzá", hogy én mindig "csak" a barátnő leszek, nem egy állandó, megbizható barát, támasz. Ugyanakkor tényleg érzem, tettekben és szavakban is, hogy engem szeret és hálás, hogy vagyok neki. Viszont van egy olyan érzésem, hogy az, hogy ők csak barátok, nem rajta múlt és már rosszul esik, ha szóba kerül a lány...

L/26

2019. júl. 15. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megszoksz vagy ex leszel, ez itt a kérdés? 😃
2019. júl. 15. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nos az az igazság hogy én sose támogattam azt ha valaki azért mert párja van lejebb ereszti a régi kapcsolatait.

De nálad nem éppen így van.

Én azt mondom hogyha TÉNYLEG soknak érzed ezt akkor mond el neki hogy mit érzel. De fontos h nem csajos féltékenykedő módon hanem normalisan. Mond meg neki hogy mi zavar, támaszd alá h miből jött le neked és beszéld meg vele.

2019. júl. 15. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Nem akarnám őket szétválasztani, semmi jogom hozzá, de nekem ez nem férne bele, így nem tudnék együtt lenni valakivel, mert mindig zavarna. Én nem hoszek abbam, hogy létezik fiú és lány közótt csak tisztán mély barátság, szerintem legalább az egyik részéről idővel ez mindig több lesz. Ezért ezt nem tudnám elviselni.
2019. júl. 15. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Legyél te neki a legjobb barátja! A kis krvának nincs senkije hogy a csávodon lóg?
2019. júl. 15. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
22%
Nulla önbecsülésed miatt féltékenységi rohamod a neten éled ki. Te vagy a hibád
2019. júl. 15. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!