Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha adott 2 lány, mind kettő szép, ebben az esetben mit tennétek? (Lent)
Tehát adott 2 lány, mind kettő szép, és legjobb barátnők. Tegyük fel kavarsz az egyikkel. Eltelik egy kis idő, utána lehetőség adódik megint. Melyikkel kavarnátok? A csajjal, akivel előbb kavartál, de mondjuk csak a smárolásig jutottatok el, vagy inkább a legjobb barátnőjével?
Félre értés ne essék, csak el szoktam gondolkodni néha az ilyen dolgokon.
Normális válaszokat kérek.
Előre is köszönöm!! :)
19/L
Örghmfdashjasd...szóval izé na.
2 lehetőség van a fejemben.
Az egyik az, hogy nem érdekelnek maguk a lányok (nem ismerem őket régóta, nem érdekel hogy ők barátnők-e, ilyesmi). Ilyenkor mivel az elsővel már `kavartam` és nem volt szex (hisz a kavarásnak a szex a lényege), ezért a másikkal megpróbálnám.
A másik lehetőség szerint ismerem őket egy kicsit jobban, így nem vagyok olyan szánalmas, hogy próbálkozgassak náluk. Van elég lány-nő, akinél `kavarásra` megfelelő.
Nem a kérdés része, de olyat soha nem csinálnék, hogy járok egy lánnyal-nővel és utána bármelyik barátnőjével is lenne bármi (akár komoly, akár csak `kavarás`).
Én, nem kavarok...
Én bas.....akarom mondani, én ismerkedem.
Tini kategoria.
csókig egy lánnyal jutok el életem alatt..
ő lesz Ő
kb ennyi
Kétfelé fizetni a gyerektartást - nem lenne túl "drága mulatság" egy kicsit?
Mi van, ha ikrek születnek - egyiknél vagy esetleg mindkettőnél? Netán hármasikrek/négyesikrek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!