Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem a legjobb barátom csajával, nagyon gáz?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom pár hónapig járt vele, segítettem befűzni neki. (mellette volt neki még 2 másik, de a lány se vette komolyan, így amikor kiderült, nem volt vita.) Ahogy egyre többet volt a társaságunkba szép lassan beleszerettem. Úgy alakult, hogy a hosszúhétvégén együtt buliztunk, és lefeküdtem vele. Mondtam neki, hogy szeretnék kapcsolatot, mire ő sírni kezdett, hogy ő is szeretné, de nem lehet, mert mit gondolnak majd rólunk, és hogy hülye volt amiért a barátommal jött össze anno (megjegyzem, szerintem én voltam a legnagyobb barom...) A barátomnak maximum a büszkeségét sérti ez az egész, a többi ember véleménye meg nem érdekel. Ma egész nap beszélgettünk a csajjal, kicsit pozitivabban látja a dolgokat, abban maradtunk, hogy holnap találkozunk. Hogy győzzem meg, hogy ez nem gáz, és próbáljuk meg?
Egy ilyen riherongyba hogy tudtál beleszeretni? Vagy te is hasonló szinten vagy?
2018. okt. 24. 00:25
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi... miert lenne riherongy?
2018. okt. 24. 00:27
3/10 anonim válasza:
úgy,hogy holnap előadod életed legnagyobb lepedő akrobata számát.
ennyi.
ha elélvez veled a nők agyát ez bőven meggyőzi.
2018. okt. 24. 00:31
4/10 anonim válasza:
"a lány se vette komolyan, így amikor kiderült, nem volt vita"
"együtt buliztunk, és lefeküdtem vele"
"sírni kezdett, hogy ő is szeretné, de nem lehet, mert mit gondolnak majd rólunk"
"és hülye volt amiért a barátommal jött össze anno"
Csak nekem nem világos a kérdésed, miszerint miért riherongy? Ez a csaj nagyon gáz, ne égesd magad vele.
2018. okt. 24. 00:33
5/10 anonim válasza:
Igen kedves első, szerintem ezen a szinten van a kérdező.
Durva, amúgy ez a szori, dehát nem lepődök meg, a proli mentalitás egyre jobban hódít.
Kérdésedre válaszolva: igen, gáz. Ahogy te is, meg az egész említett csapat.
2018. okt. 24. 00:44
6/10 A kérdező kommentje:
Gyoker voltam, hogy inkabb a baratomnak segitettem csajozni, ahelyett, hogy en szedtem volna fel.. de arrol meg nem tehetek, hogy o is gyoker volt, es 3 baratnot tartott egyszerre. Kiderult, a lany ugy dontott kiszall 3 honap utan, mielott meg komolyodna, de joba maradtunk, baratok lettunk.. most meg ez van .. ez nem ertem miert gaz vagy prolisag..
2018. okt. 24. 00:47
7/10 anonim válasza:
Ehhh, manapság csak úgy eldőlnek az emberek, mint a rohadt nád...lassan már gyakoribb lesz, mint alsóneműt cserélni. Why? 😏 Gáz a csajszi, aki azt hiszi, hogy egy kis picsogással manipulálhat.
2018. okt. 24. 00:51
8/10 anonim válasza:
Szerintem próbáljatok meg.
Ha nem erzett komolyat a haverod iránt, akkor még főleg .
Szerintem komolytalanul ellenni valakivel nem ugyanaz, mint tényleg járni vele.
En szurkolok nektek.
2018. okt. 24. 01:31
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,csak beszélj a barátoddal elöbb,hogy mi a helyzet,hogy ne legyen sértödés.
2018. okt. 24. 03:19
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem gaz. Mindenki tevedhet, jojjetek ossze nyugodtan. A mi tarsasagunkban az egyik lany 3 ev es egy eljegyzes utan hagyta ott a haverunkat a legjobb baratjaert. Azota is egyutt vannak, lassan 6 eve. Senki se nezte ribinek, ilyen ez a szerelem. 26/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!