Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 legjobb barátnőm,13 éve BFF vagyunk. Szakított a barátjával, ( mert a barátnőm több mint 3x megcsalta) és sajnálatból összejöttem a volt pasijával. Mitcsináljak? Többi lent
Az végképp nem normáis hogy 1 nap szexeltek, mikor csak sajnálatból vagy vele.......
És mi a jófene az a BFF, vagy én vagyok már ehhez túlkoros????
De 2 hónapig együtt voltam a sráccal,barátnőmmel addig nem is beszéltünk. Aztán elmentünk bulizni egy közös helyünkre barátnőmmel,ott összetalálkoztunk a nyakamba ugrott,és kibékültünk.. El lett felejtve minden,tudom hogy az sem normális ,hogy sajnálatból...de szerintem ebbe a helyzetbe mindenki ezt csinálta volna !! BFF= Legjobb barát örökre:)
:)
Bárki ezt csinálta volna??? Igen bármelyik k..va
Gondolkozz már sajnálatból szét teszed valakinek a lábad első nap?????
A helyzet az, hogy:
1.) a barátnőd egy olcsó rib@nc.
2.) minden valószínűséggel (a leírtak alapján), te vagy nagyon csúnya vagy, vagy nagyon hülye, vagy szintén olcsó rib@nc.
3.) tudod (ha már ilyen nagyon béefefek vagytok) nálunk még élt az az alapszabály, hogy barátnő exével egy esetben történhet bármi: ha ő az utolsó férfi a földön és a faj fenntartása múlik rajta.
El sem merem képzelni, hogy ilyen sík hülyén hány éves lehetsz, abba meg pláne jobb nem is belegondolni, hogy ennyi ésszel meg egy vödör mésszel te szabadon jársz-kelsz az emberek között....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!