Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm (13) szerelmes lett egy 26 éves pasiba, és összejöttek. De az a pasi elakarja távolítani tőlem a barátnőmet! Mitcsináljak h ez ne történjen meg?
Pe-do-fííííl!!!!!!!
Fúj:S Egy 26 éves csávónak ez a legjobb időtöltése, Istenem de szánalmas, ha már nemtud korban magához illő bnőt választani, akk. menjen k*rvázni!!!!
Már nemazért de a bnőd HÜLYE!
13 évesen egy 26 éves pasival????!!!!!!!!!!!
Hát a pasi hogy perverz, pedofil, az tuti.
Kislányokkal kezd???!!
vaélahogy meg kéne próbálni ledumálni róla..
Hogy a csávónak már családot kéne alapítani, meg ilyesmi dumával
Addig oké,hogy a barátnőd belezugott..de hogy még járjanak is?:O
Énis voltam/vagyok (nemtudom)beleesve egy 22 éves srácba..de tudom,hogy ő idősebb és max álmodozhatok róla,de többet nem..az másdolog,hogy a sráccal találkozok akkor eléggé megnéz,de nem tehetek róla,hogy 17-18 nak nézek ki :D
13/l
"én soha többet nem szólnék a barátomhoz ha ilyet csinál"
Ak te nem vagy igazi barát!! A barátok ak a legfontosabb h kitartsanak egymás mellett amikor az egyik (vagy ne adj isten akár mind a kettő) óriási szarba van...
Az viszont gáz a barátnőd részéről h hagyja magát "eltávolítani" tőled. Miket kell ehhez mondani/csinálni??
Am meg én a helyedben megpróbálnék nem feltűnően viszolyogni attól amit csinál, csak megjegyzed, hogy nem értesz egyet vele, am meg segíts neki, ha kérdése/kérése van bátran fordulhasson hozzád! Jó azért bármilyen kérését természetesen nem kell teljesíteni...
Közben megpróbálhatsz megoldást találni a problémára, csak nehogy megtudja, mert kétszínűnek fog titulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!