Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 legjobb barátnőm,13 éve BFF vagyunk. Szakított a barátjával, ( mert a barátnőm több mint 3x megcsalta) és sajnálatból összejöttem a volt pasijával. Mitcsináljak? Többi lent
Óóóóóóóóóóóó és még valami:
*egy
vessző után szóköz.
"BFF vagyunk" ti ketten egyszerre egy BFF vagytok? Vagy BFF-ek, vagy bmeg BARÁTNŐK (olyan k.rva nehéz leírni?)
Ha a zárójelben foglalt mondatrész az előtte állóhoz tartozik, akkor a vessző a zárójel UTÁN következik.
*háromszor
Azt már ki sem emelem, hogy a "szakított a barátjával, és sajnálatból összejöttem a volt pasijával" mondatot értelmezve elsőre arra jutottam, hogy kidobta XY-t, mire te sajnálatból összejöttél YX-szel, aki szintén a ribi barátnőd exe.
*Mit csináljak?
"Többi lent" - ez még csak nem is mondat.
*utána
A pont is a zárójel mögé kerül, mert a zárójelben foglalt gondolatod az előző mondathoz kapcsolódik.
...ezek alapján azt tudnám tanácsolni, hogy f.sz helyett ceruzát vegyél a szádba és gyakorold kicsit édes-ékes anyanyelvünket, mert amit most csinálsz, az gyalázat. Minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!