Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének az én helyemben ha a legjobb barátnőm
rámászna arra a fiúra akivel majdnem összejöttem és
még mindig tetszik?
Szerintem az ilyen nem is igazi barátnő! Én biztos elbeszélgetnék vele. Bár az már rossz, hogyha mondani kell neki, mert gondolom tudta, hogy tetszik neked a srác.
2009. febr. 18. 12:06
noha azért nem igazán szimpatizálok a barátnőddel sem, de azért a "majdnem összejöttem és még mindig tetszik" egy nagyon-nagyon rossz szöveg.
Azért mert te szerencsétlenkedsz, miért kellene neki is ücsörögnie és nem kezdenie semmit a lehetőséggel?
Az élet harc babám, a párválasztás meg főleg. Ha lemearadsz, akkor kimaradsz.
2009. febr. 18. 12:14
3/13 A kérdező kommentje:
kössz szépen de nem ilyenekre vagyok kiváncsi meglátom te mi tennél ilyenkor...egybként szerencsétlen az aki mondja...
Ha csak majdnem jöttél össze vele, akkor bizony a barátnődnek is ugyanúgy szabad a pálya,mint bárki másnak. Valószínűleg a barátnődnek ugyanúgy tetszett, mint neked, egyenlő esélyekkel indultatok, és ha te nem kellettél a srácnak, akkor a másik lánynak ugyanúgy joga van próbálkozni. Ez van.
2009. febr. 18. 12:25
Első válaszoló vagyok. Szerintetek tényleg normális dolog, ha a legjobb barátnő rámászik arra a fiura, aki neki tetszik? Az ilyen nem barátnő!!!!!!
2009. febr. 18. 12:30
És ha a barátnőd azzal a fiúval boldog lenne és a fiú is vele? Azzal nem törődsz? Miért tehetnek ők arról, hogy te nem tudtál vele összejönni? Ha a lány, csak a te bosszantásodra jön vele össze az valóban gáz, viszont ha tényleg tudnák egymást szeretni, akkor ronda dolog tőled, hogy csak irigységből és bosszúból veszel össze a csajjal..
2009. febr. 18. 12:42
Nők között nem működik a begyárbecsület... amúgy tudja a barátnőd, hogy neked tetszik? És mi lenne, ha vele beszélnéd meg, nem itt keresnél önigazolást.
2009. febr. 18. 12:45
Erre mondják: amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Szóval neked az a gondod, hogy a barátnőd nincs tekintettel az érzelmeidre, miközben te ugyanúgy nem vagy tekintettel az ő érzelmeire. Igazából ezt vele kell megbeszélni, de előtte gondolkodj el azon, amit az előbb írtam. szerintem uganis tökéletesen ugyanolyan "bűnösek" vagytok ebben mind a ketten.
Azmeg, hogy mindíg tetszik egy dolog. nekem rengeteg volt szerelmem tetszik még mindíg, de ettől még nincs jogom lefogalni őt magagamnak életük végéig.
2009. febr. 18. 12:46
Én mindenképp beszélnék a "barátnőmmel".De az biztos hogy ezt rendesen megjegyezném magamnak.
2009. febr. 18. 13:09
Az egyik barátnőd?
Az ilyet szerinted még ennek lehet hívni?
2009. febr. 18. 14:45
Kapcsolódó kérdések: