Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szekál a legjobb barátnőm? Május 1-je előtt 2nappal összejöttem a barátommal, és szerinte illet volna hoznia nekem májusfát! Szerintem pedig nem olyan lényeges mert nem jártunk annyira régen! Ti mit gondoltok?
Nekem eszembe sem jutna a májusfa...
Pedig roppant figyelmes pasi vagyok.
Hát attól függ, hogy másnak vitt-e, vagy egyáltalán szokott-e májusfát vinni lányoknak.
Ha egyáltalán nem volt májusfázni és más lányok sem kaptak, akkor nem gáz, de ha volt és más csajoknak vitt, neked meg nem akkor az elég nagy bunkóság, az jellemezné azt, hogy mennyire vagy fontos neki.
a barátnődnek én megmondanám,hogy keressen magának más elfoglaltságot,mondjuk a saját pasiját,ha van egyáltalán...
májusfát amugyse 2 nap után szokás vinni,hanem annak,akivel tényleg komolyan gondolja az ember...azt meg nem 2 nap után lehet eldönteni...majd visz jövöre ha akar
bár én igy 4 év elteltével se kapok,bár hülyén is nézne ki a 10 emeletes előtt:D
Nincs igaza a barátnődnek. 2 nap alatt nem biztos, hogy tudott szervezni faállítást. Meg hát szerintem még épp eléggé lefoglalja az öröm és az újdonság, hogy lett barátnője, mint hogy ilyeneken gondolkozzon. Bár nem tudja mit hagyott ki:D:D:D
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!