Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik de egyben a legjobb barátom is 7. -éve! Az a kérdés hogy megmondjam e neki hogy tetszik de akkor féljek attól, hogy már ne lesz ugyan olyan a barátságunk mit régen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 18:40
1/7 anonim válasza:
mond el neki és ha nem viszonozza akkor egyszerűen annyival fog előrukkolni, hogy jobb ha mi barátok maradunk vagy ilyesmi. jobb ha megpróbálod :D
2/7 anonim válasza:
Énis így voltam egy pasival. Viszont elmondtam, hogy szentem "tök jó srác vagy meg minden jó pasi...stb" és utána mondtam, hogy "azért nem mondtam el mert féltem h bunkó lennél vagy nem lennénk olyan jóban" és megértette és ugyanolyanjóban vagyunk. Hajráá:)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a bíztatást:-d!
2010. febr. 16. 18:48
4/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Egy próbát megér...próbálkozz meg vele, legfeljebb barátok maradtok...az a "legrosszabb" ami történhet.
:D
5/7 anonim válasza:
Mondd el neki, de sokra ne számíts! Ha már 7 éve barátok vagytok, akkor elkönyvelt a barátzónába, nem valószínű, hogy lesz belőle valami. De rosszabb nem lesz, szóval nyugodtan mond el neki.
6/7 anonim válasza:
sztem mond el neki:) semmit se veszíthetsz még jóba lehettek utánna, de lehet hogy megbánnád ha nem mondanád el neki és nem adtál esélyt magadnak..a végén még vmi nagy dolog is kisülhet:D Bár sztem előtte gondold meg h a barátság vagy hogy összegyere vele az e a fontosabb mert lehet hogy később megbánnád hogy a barátság kárbaveszett
7/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel nagyon ovatosan! En voltam hasonlo helyzetben a legjobb haverommal minden szerelmi ugxunket megbeszeltuk aztan titkolozott elottem. Majd szivesseget tettem neki aztan megharagudott ram. Kesobb kiderult hogy nem haragszik csak tetszettem neki es nem akart a baratom maradni tudva hogy en nem erzek tobbet. Ha mar regota baratok vagytok valoszinu mutatta volna ha tobbet erezne. Megprobalhatod de az ilyen esetek 80%ban ugy vegzodnek hogy a baratsag vegeter megromlik. De persze happy end is lehet. Csak vigyazz ne zudits ra mindent es ne is titkolozz elotte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!