Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szingli nő bejelöl ismerősnek egy nős férfit akkor felkínálkozik neki?
Megláttam tegnap a férjem telefonján egy értesítést. Nem kutakodtam, az asztalon volt a telefon és amikor az értesítés jött felvillant a képernyő és ott olvasható volt, hogy ez a nő ismerősnek jelölte. Ismerjük mindketten, én csak köszönőviszonyban vagyok vele, a férjem szokott néha a munkája miatt a nő munkahelyére menni és ott beszélnek pár mondatot a férjem szerint. Később a saját telefonom rákerestem és akkor már láttam, hogy a férjem vissza is igazolt neki.
A férjemmel nagyon régóta vagyunk együtt, 20 körül voltunk mindketten amikor összejöttünk. Most ő 38 éves, én 36. A nő 32, megnéztem. Három éve vagyunk házasok, gyereket nem akarunk egyelőre. Szerintem jó a kapcsolatunk, nem volt megcsalás, vita ritkán van csak. Nem szokott okot adni a férjem féltékenységre, most mégis rossz érzésem van. Mindketten sötét hajúak és barna szeműek vagyunk, hasonlítunk egymásra. Régebben véletlen meghallottam ahogy a férjem egy haverjával beszélgetett és mondta, hogy a szőke nők fú de szépek. Nem foglalkoztam ezzel mert még azt se vettem észre, hogy megnézne ilyen nőket. Na most ez a nő pont világos típus, szőke hajú kék szemű.
Nem akarok egyenesen rákérdezni, hogy szokott-e vele a nő flörtölni vagy ilyesmi, de gondolkozok rajta. Szerintem inkább a férfiak szokása jelölhetni nőket.
Mielőtt megemlítem neki ezt a nőt, szeretném kikérni a véleményeteket. Szerintetek mennyire furcsa, hogy a nő bejelölte?
Mivel nem ismerek senki, ennyiből azt mondom, hogy 50-50 szazae, viszont, ha a nő szingli, akkor 100!🤣
Bocs...
Nem az a kérdés, hogy más mit tesz, hanem, hogy te mennyire érzed magad stabilan ebben a kapcsolatban?
A kételyek már felvetették a fejüket és tovább munkálkodnak benned, amig megfogod jeleniteni azt amitől tartasz, és akkor önigazolhatsz.
Hagyd abba amit csinálsz, és kezd el jobban megismerni önmagad, instabil kapcsolatban ez történik, ha biztos alapokon állnál még a gondolat sem férközne a fejedbe.
Ha valamiért gyanús neked ez, akkor tartsd nyitva a szemed a továbbiakban.
De egy ismerősnek jelölést, egy ISMERŐSTŐL még nem kell túlgondolni, ez könnyen lehet, hogy semmit az égvilágon nem jelent.
Én nem tartom egészségesnek az ilyen szintű agyalást, féltékenykedést. Ismerik egymást, beszélnek is néha, miért meglepő, hogy az egyik jelöl, a másik meg visszaigazolja? Szerinted a férjednek el kellett volna utasítania a jelölést, vagy mi? Nevetséges. Neked nincsenek az ellenkező nemből ismerőseid a Facebookon, csak nők?
„Régebben véletlen meghallottam ahogy a férjem egy haverjával beszélgetett és mondta, hogy a szőke nők fú de szépek.”
Tedd a szívedre a kezed, neked nincs olyan külső tulajdonság, ami tetszik egy férfiban, de a párod nem rendelkezik vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!