Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen, hogy férfiként félek a párkapcsolattól?
Az a baj, hogy túl sok negatív történetet hallottam, vagyis inkább úgy mondom, hogy azokat jegyeztem meg inkább. A férfiak jelentős része azt meséli el, hogy a feleségük lehúzta őket anyagilag, örökké csak kritizálta, nem nagyon értékelte az erőfeszítéseik és válás után a gyereket is ellenük nevelte.
Én meg úgy vagyok, hogy most már megszoktam azt, hogy egyedül élek, nem kell senkihez alkalmazkodni, a pénzem jelentős részét félre tudom tenni befektetési alapokba, van időm eljárni sportolni, haverokkal iszogatni, kulturális eseményekre. Nekem furcsa lenne, hogy egy nő állandóan keressen, meg kelljen beszélni vele hova megyek, mit csinálok, mire költsem a pénzem. Persze más szempontból meg jó lenne szeretni valakit, testileg, lekileg is közel engedni magamhoz, szabadidő programokat szervezni, de magától az elköteleződés részétől félek, olyan nagy kockázatnak tűnik az egész.
Az a baj hogy sokba kerül a kapcsolat.
Másra is kell a pénz
Szerintem mások tapasztalataira hagyatkozni kész őrület hiszen NEM TUDOD ÉS SOHA NEM IS FOGOD TUDNI mi zajlik le másoknál a négy fal között bár azzal tisztában kéne lenned 30 valahány évesen, hogy aki meg van sértődve az nem látja be a saját hibáit. Habár azok a férfiak akiket említettél ÖNSZÁNTUKBÓL hagyták, hogy az exük irányítsa őket, vagy annak ellenére velük maradtak jó darabig, hogy nem voltak boldogak. Vagyis MINDEN kapcsolat KÉT EMBEREN múlik. Már csak az is, hogy vele maradsz bár nem működik.
Amúgy nyilván nem való neked párkapcsolat ha eleve a rosszat látod benne és még az sem esik le, hogy NEM MINDEGYIK párkapcsolat rossz, nyugodtan lehet szabadidőd, lehet félretett pénzed mivel a SZERELEM/SZERETET ösztökéli MINDKETTŐ FÉLT arra, hogy boldoggá tegyék EGYMÁST!
Nehezen bízom meg az emberekben és pont így párkapcsolatok terén azt látom nagyon képmutató a társadalom. Hány ember, akár celeb, akár teljesen átlagos van, aki közösségi médiában nyomja, hogy minden milyen jó és a valóságban félrejár vagy nem érzi jól magát otthon, csak a külvilágnak akarja mutatni a szépet.
Persze ettől függetlenül biztos vannak jó kapcsolatok is, csak lehet nem figyeltem fel rájuk, ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!