Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyen, hogy férfiként félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen, hogy férfiként félek a párkapcsolattól?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy túl sok negatív történetet hallottam, vagyis inkább úgy mondom, hogy azokat jegyeztem meg inkább. A férfiak jelentős része azt meséli el, hogy a feleségük lehúzta őket anyagilag, örökké csak kritizálta, nem nagyon értékelte az erőfeszítéseik és válás után a gyereket is ellenük nevelte.

Én meg úgy vagyok, hogy most már megszoktam azt, hogy egyedül élek, nem kell senkihez alkalmazkodni, a pénzem jelentős részét félre tudom tenni befektetési alapokba, van időm eljárni sportolni, haverokkal iszogatni, kulturális eseményekre. Nekem furcsa lenne, hogy egy nő állandóan keressen, meg kelljen beszélni vele hova megyek, mit csinálok, mire költsem a pénzem. Persze más szempontból meg jó lenne szeretni valakit, testileg, lekileg is közel engedni magamhoz, szabadidő programokat szervezni, de magától az elköteleződés részétől félek, olyan nagy kockázatnak tűnik az egész.

dec. 3. 10:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Maradjál egyedül. Vagytok ezzel így sokan.
dec. 3. 10:52
 2/15 anonim ***** válasza:
6%

Az a baj hogy sokba kerül a kapcsolat.

Másra is kell a pénz

dec. 3. 11:12
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Amíg valamit nem próbáltál ki, nincs személyes tapasztalatod, arról ne mondj le feltétlenül mások véleménye, és előzetes elképzelések alapján. Mondom ezt úgy, hogy nőként ugyanígy voltam vele nagyon sokáig(sőt még most is javarészt), hogy jobb nekem egyedül, mert szeretem a függetlenséget, stb, annyi változott, hogy már nem utasítom el a lehetőségét élből, ha úgy alakulna, csak hát nem alakul úgy egyáltalán. 😃
dec. 3. 11:17
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem mások tapasztalataira hagyatkozni kész őrület hiszen NEM TUDOD ÉS SOHA NEM IS FOGOD TUDNI mi zajlik le másoknál a négy fal között bár azzal tisztában kéne lenned 30 valahány évesen, hogy aki meg van sértődve az nem látja be a saját hibáit. Habár azok a férfiak akiket említettél ÖNSZÁNTUKBÓL hagyták, hogy az exük irányítsa őket, vagy annak ellenére velük maradtak jó darabig, hogy nem voltak boldogak. Vagyis MINDEN kapcsolat KÉT EMBEREN múlik. Már csak az is, hogy vele maradsz bár nem működik.

Amúgy nyilván nem való neked párkapcsolat ha eleve a rosszat látod benne és még az sem esik le, hogy NEM MINDEGYIK párkapcsolat rossz, nyugodtan lehet szabadidőd, lehet félretett pénzed mivel a SZERELEM/SZERETET ösztökéli MINDKETTŐ FÉLT arra, hogy boldoggá tegyék EGYMÁST!

dec. 3. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
*maximum 30 valahány évesen
dec. 3. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
57%
Nekem az összes esetem teljesen szar volt... de ettől még szeretnék valakit én is, csak jól meg kell válogatni, nők között sajnos sok a totál hülye.
dec. 3. 11:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Igazából volt már párkapcsolatom, ilyen pár hónapos, de talán pont ez a fajta félelem volt az egyik oka, hogy nem akartam folytatni. Bár voltak benne jó dolgok is, csak mégis azt éreztem nehéz lemondani arról a szabadságról, ami megvan. És az egy dolog, hogy a csajt elfogadom valahogy, de a szüleit, rokonait még extra nagyon nehezemre esne.
dec. 3. 12:29
 8/15 A kérdező kommentje:

Nehezen bízom meg az emberekben és pont így párkapcsolatok terén azt látom nagyon képmutató a társadalom. Hány ember, akár celeb, akár teljesen átlagos van, aki közösségi médiában nyomja, hogy minden milyen jó és a valóságban félrejár vagy nem érzi jól magát otthon, csak a külvilágnak akarja mutatni a szépet.

Persze ettől függetlenül biztos vannak jó kapcsolatok is, csak lehet nem figyeltem fel rájuk, ez a baj.

dec. 3. 12:34
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, akkor neked szerintem a kötetlen kapcsolatok valók, és kettő között az egyedüllét. Jobban mondva nem egyedül, mert mondtad haverokkal összejársz. Szerintem semmi gond nincs ezzel amit te leírtál, nagyon sok nő és férfi is így él. Ha te jobban érzed így magad mint kapcsolatban, akkor neked ez az utad.
dec. 3. 13:28
 10/15 he84 ***** válasza:
68%
Hát kérdező, kissé pesszimista vagy. Bár azért én nőként néha kicsit én is az vagyok, na de szerencsére nem mindig. Csak mert másoktól ezt-azt hallottál, az nem ugyanaz, nem lehet csakis arra alapozni, hanem érdemes lenne neked is egy hosszabb kapcsolat, ami nem csak pár hónapig tart, hanem évekig és jobb esetben, ha olyan a helyzet, akkor örökké. És ne haragudj, de butaság és elhamarkodottság volt, na meg meggondolatlanság is, hogy szegény volt barátnőddel csak emiatt szakítottál, mert féltél tovább vele maradni, mert ő róla is a rosszat fetételezted az esetleges bizonyos körülményekkel együtt. Általánosítani nem jó, mert az legtöbbször rossz és hamis, torz képet ad dolgokról. Így ezt tudva rólad bármely nő nehezen bízna benned, hisz ki tudja, hogy ismét ijedtségedben mikor szakítasz az aktuális barátnőddel, próbálj meg ezen változtatni, főleg ha még akarsz valaha is kapcsolatpt. A 9-es válaszoló a kötletlen kapcsolat alatt szerintem a laza kapcsolatot érti, ami több a szexkapcsolatnál, de kevesebb a komoly kapcsolatnál, vagyis a 2 között van. Ám nem baj az se, ha egy kapcsolat laza kapcsolatként indul egy bizonytalan időre, majd idővel lesz belőle komoly kapcsolat közös döntés alapján. Én is egy laza kapcsolatban vagyok a barátommal már 5 éve, bár egy ideje van benne már kicsit több komoly kapcsolat jelleg is, ettől még egyelőre nem lett belőle komoly kapcsolat, ennek több oka van, de nem fogom részletezni. Hogy valaha lesz is komoly kapcsolat belőle, azt egyelőre se én, se ő nem tudja. És hidd el kérdező, nem minden nő képmutató, én se, arra kérlek, hogy ne általánosíts ebben se. Például az én kapcsolatom is jó, legalábbis legtöbbször. Ám a jó kapcsolat alatt ne azt hidd tévesen, hogy soha semmi rossz nincs és mindent nagyon könnyű megoldani gyorsan, ez nem így van. Aki ennyitől feladja és szakít, annak semmilyen kapcsolat nem való, már bocsi. Jegyezd meg, hogy senki és semmi se tökéletes, se az emberek, se a kapcsolatok és semmi más. Együtt kell dolgokat megoldani, együtt küzdeni és nem menekülni.
dec. 3. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!