Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható, ha 30 éves férfiként megteszett egy 18 éves lány?
Igen, működhet! Tudok olyan 14 évnyi korkülönbségről, ahol a házasság, majdnem 24 évig tartott. (18,5 éves volt a fiúgyermek a szülők válásakor.)
19 éves volt a lány és 33 a férfi, mikor megismerkedtek - és hamar összejöttek (munkát keresett a lány érettségi után.)
Jelenlegi párom 17,5 évvel idősebb. Régi vonzalom teljesedett be, szakítani nem tudunk, van elég türelmünk elviselni egymás hibáit.
Teljesen elfogadható. Én 35 évesen vagyok ugyanilyen cipőben, és ő még csak most fogja betölteni a 18-at.
Igazából a lány írt rám először, itt az oldalon, aztán elkezdtünk beszélgetni, volt 3 találkozó is, de aztán lelassult a dolog. Én is csak komolyat szeretnék tőle, alkalmit nem. De sajnos nem nagyon merek olyan mértékben kezdeményezni nála mint egy idősebb nőnél. Bennem is ott van a kétely ami benned.
Annyit még hozzáteszek, hogy 16 év korkülönbség volt a jelenlegi - 17,5 évvel idősebb - párom szülei között. Mégis együtt élték le az életüket...
Az anyuka 18 év körül lehetett, apuka 34 éves körül. Három gyermekük született, párom a legidősebb (1950-es évek közepe.)
A legkisebb gyerekük azért született, hogy a család együtt maradjon (apukát majdnem elcsábította egy másik nő.)
5-ös válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!