Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható, ha 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható, ha 30 éves férfiként megteszett egy 18 éves lány?

Figyelt kérdés
Lehet belőle valami, vagy engedjem el. Nem kalandot kerenék, hanem párt magam mellé.

2023. szept. 26. 21:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%

100% hogy elitél a társadalom jelentős része, hiszen harminc éves fejjel kezdesz egy tinivel. Ez garantált; hatalmas önbecsapás azt hinni hogy nem.

Viszont lesznek olyan emberek is, akik nem ítélnek el, tőlük is kapod itt a megerősítést. Ilyenek például

-a soha meg nem komolyodó, rendes párkapcsolatra képtelen, a farkuk után futó férfiak

-lúzer férfiak akik imádnak arról fantáziálgatni hogy milyen lehet tini lányokkal dugni, és rajtad keresztül élik ki magukat

-prolik(#5/#8 által felvázolt embertípus - ne vedd magadra - apukát még mindig hajtja a vére, a házasság megmentéséért gyereket vállaló, max érettségivel rendelkező emberek)

-putrisok

-az a nőtipus, akiről egy perc alatt levágod hogy ezerféle személyiségdefektje van, és torz képe van arról hogy mi is egy egészséges párkapcsolat, hiszen őt magát is a párja nevelte fel. Olyan fiatal volt amikor összejött a felnőtt párjával, hogy ez rányomta a bélyegét a fejlődésére.

Ők a te társaságod; ha a lány valami ilyen háttérből jön (proli, putris, rossz anya/apa/szülői párkapcsolat kép) akkor lehet belőle valami, de ha normális családja van, akkor ők jobban szemmel tartanak. Ha meg ne adj isten barátai is vannak a lánynak, akkor a szülői aggodalom mellet még azok is jól ki fogják röhögni, amiért vele akarsz ismerkedni.

2023. szept. 27. 02:55
 12/22 anonim ***** válasza:
44%
11. Feltekeny vagy picit.
2023. szept. 27. 02:58
 13/22 anonim ***** válasza:
27%

Kérd meg a lányt, hogy a szüleivel kezdjenek el tanácskozni ezzel kapcsolatban! Készíts legalább két "forgatókönyvet"!

A "forgatókönyvek" értelemszerűen MEGÉLHETÉSI LISTÁK(!) lennének!

A lánynak van testvére? Unokatestvérei? (Ők is számítani fognak, ha szoros velük a kapcsolat!)

2023. szept. 27. 04:03
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Én novemberben leszek 30 éves és 20 éves a barátnőm. Teljesen elfogadható.

Persze 30 éves és 30 éves, ahogy 20 éves és 20 éves között is van különbség, de a kor alapján nincs gond.

2023. szept. 27. 07:46
 15/22 anonim ***** válasza:
30%

11. Ekkora baromságot még nem hallottam. Én 30 éves diplomás férfi vagyok és baromi könnyen ismerkedtem 18-22 éves egyetemista, normális családi háttérrel rendelkező lányokkal.

Képzeld a nagyszüleim között kereken 10 év korkülönbség volt és ők sem putrisok voltak, hanem nagypapám főkönyvelő volt, nagymamám pedig bankban dolgozott, ráadásul akkor házasodtak össze, amikor papa 30, mama 20 éves volt. Ma annyiban más, hogy nem akarnék összeházasodni egy 20 éves lánnyal és még ő sem velem, de minden más ugyanaz, mint régen is volt, kivéve, hogy később alapítunk családot. A régi példát azért mondtam, hogy a kapcsolatuk tartós volt, nem váltak el 1-5-10 év után.

2023. szept. 27. 07:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Elfogadható, csak hagd békén, mert totál nem egy szinten vagytok. Ő még középsulis, te papíron felnőtt férfi.
2023. szept. 27. 17:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Itt sokan nem tudjak de a no szokott kezdemenyezni ilyen esetekben.. jelzi a ferfinak hogy nem tartja oregaponak ..
2023. szept. 27. 18:16
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem a korkülönbséggel van a gond. Az is teljesen más lenne ha te 40 lennél, ő meg 28, mert már tényleg mindketten felnőttek vagytok. Az is teljesen mindegy, hogy érett-e a lány, mert más életszakaszban vagytok. Én is 30 éves vagyok és el se tudom képzelni hogy egy gimissel randizzak. Amíg én egy multinál dolgozok magas pozícióban, a napjaim arról szólnak, hogy pl. külföldiekkel tárgyalok fontos ügyekről, ő maximum a matek témazáróról tudna beszélni. Testileg lehet kielégítő, de szellemileg... Ugyan már :D

És akármennyire gonoszul hangzik, egyetértek a 11-es hozzászólóval, szerintem ott komoly szülői mulasztás van, ahol a 18 éves kislány egy 30as pasira vágyik. Ezt sajnos én is csak az alsóbb társadalmi osztályban látom (persze biztos vannak kivételek).

Arról meg végképp ne beszéljünk, hogy régen mi volt pls... Régen a 60 éves papához is hozzáadták a 18 éves lányt ha úgy kívánta mondjuk az anyagi helyzet.

febr. 24. 22:36
 19/22 anonim ***** válasza:
18. 20 evesen mar nem gimis senki jo esetben.
febr. 25. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:

"11. Feltekeny vagy picit."

És kire lenne féltékeny mégis? És miért?

febr. 25. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!