Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány 38 éves pasi szerintetek ez szokatlan vagy elfogadható?
Nos, a hugomról lenne szó 18 éves és tetszik neki egy 38 éves pasi aki mellesleg részben a főnöke
Nagyon bejön a hugomnak,és szerintem a főnöknek is a hugom, velem beszélné meg ezeket a dolgokat de nem tudok neki tanácsot adni egyszerűen nem tudom hogy erősítsem vagy inkább lebeszéljem ?.! Hozzáteszem a hugom elég érett a korához képest dolgozik mellette tanul, nem az a bulizós fajta hogy minden pénzét diszkókban herdálja kis miniszoknyában.
Kérlek segítsetek szerintetek mi lenne a helyes?
hogy jön ide,hogy mire herdálja a pénzét? kit érdekel?
az már más tészta, hogy az egész beteges.
pedofil és perverz az ilyen ember..vagy mi
Lecserélné a lányt fiatalabbra később? Ugyan már :DDD
A lány fogja lecserélni fiatalabb srácra a vénembert :D
Nekem 19 evesen volt 38 eves pasim, 5 honapig voltunk egyutt veguli elhagytam.Klassz idoszak volt,csupa jo emlek a vegen megis o serult jobban,a Mai napig jovan vagyunk:-)
Szerintem ha kolcsonosen tetszenek egymasnak akkor Tok rendben van,Meg az is elkepzelheto h par evig mukodik:-)
Ideig óráig működhet. A lány tapasztaltabb lesz, ennyi.
Van ismerősöm, aki most 20, a pasi 38, több, mint 2 éve együtt vannak. (A csaj még nem volt 18 amikor megismerkedtek..) A csaj érett, a pasiból sem nézné ki senki, hogy 38. Boldogok.
Közeli ismerősöm is van, ahol a nő 30pár a férfi meg 60! Házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!