Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor (egyes férfiak miért nem szégyenlik magukat) ha prostiznak? Normális embert hogy képes ezt tűrni?
Ha feleség,barátnő mellett prostizik valaki, az elítélendő.
Szingliként?
Semmi gond, egészségére mindenkinek.
Ha a férfiak részéről nem lenne olyan nagy igény a prostikra, hidd el, nem léteznének. :D
Ha a prostituáció elítélendő, akkor a prostituált szolgáltatásait igénybe vevő ember is joggal érezhet szégyenérzetet, viszont ha elfogadjuk, hogy szükség van prostituációra (ha másért nem, mert jópár esetben egyes férfiakat csak ez tart vissza attól, hogy a szexuális frusztrációjuk miatt erőszakossá váljanak) és nem nézzük le a prostikat emberileg, akkor rendben van az is, hogy a férfiak hozzájuk járnak.
Azzal a résszel van gond, hogy az egyik felet ember számba sem veszi a társadalom, a másik pedig nyugodtan élheti világát, a legapróbb szégyenérzet nélkül.
Ha a másik oldalát nézed , akkor ezzel még neked tesznek jót.
Akik prostihoz járnak, azoknak a többségét pusztán a szex érdekli, te pedig gondolom tartós kapcsolatra vágysz.
Tehát ha innen nézzük te csak nyersz velük, mert nem használ ki az a férfi aki csak a szexre hajt.
Mert a nők nem srácokkal fekszenek le a discokban? xD Akkor azok a srácok sem valami higiénikusak. Ez oda-vissza működik.
Egyébként az #5-össel értek tökéletesen egyet. Vagy nézzük le mindkét félt, vagy egyiket sem.
(Nem tudom, számít-e, ha ezt elmondom, vagy úgyis csak hazugnak fogsz nevezni, de én pl. sosem feküdnék le olyannal, akivel nem vagyok kapcsolatban...)
Nem jól fogjátok fel ezt az egészet. Ha egy lánnyal jól érzem magam, az a célom, hogy ő is jól érezze magát. Utána pedig - mivel úriember vagyok - hagyok neki borravalót is :)
Ennyi.
De van aki csak a pénzért csinálja, ez is egy hozzáállás, viszont a legtöbb lány élvezi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!