Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyenlik egymást a homoszexuálisok?
Mert meleg és nem akaja hogy megégj.....?????
Mi az hogy meleg???
Szerintem azok a melegek teszik ezt, akik még nem merik felvállalni. Egyébként randiztam már lányosabb meleggel és őt kicsit szégyelltem, de nem a másságát, hanem azt, hogy feminim.
Csak azok szégyellik, akik nem jutottak el odáig, hogy magukba se szégyelljék. Most már nem érdekel, hogy ki mit gondol. A barátod még magában se fogadta el, ezért van ez!!!
A mostani páromat egyáltalán nem szégyellem. Sőt, akivel találkozunk simán bemutatom. Nyilván nem a páromként, de akinek tudnia kell azoknak a társamként mutatom be. Ő az a kategória, akit fel lehet vállalni. Mert, ha azt mondom, hogy a fiúkat szeretem, akkor megtudom mutatni, hogy tényleg. És nem egy nyunyóval kell dicsekednem.
Szerintem, ha egy heteró randizik egy olyannal, aki mellett kellemetlenül érzi magát akkor szintén szégyellni fogja.
22 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!