Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el idáig? 14 évesen már szexelnek, és túl vannak az xy. Kapcsolaton, és ráadásul nem is szégyenlik. Még gyerekek bolond ostoba gyerekek. A szülők ezt hagyják? Nem szólnak, nem tesznek semmit?
Én mindenhol azt látom,hogy nem is törődnek a saját gyerekükkel.
Én is apámat már egy éve nem láttam és nem is hallok felőle semmit.
A lányoknál a szülök vagy:
1. A lányka anyja is egy nagy k***a
2. Semmit sem tud a dologról.
3. nem érdekli a gyereke igazán...
Fiúknál:
1.nem tudnak róla
2. ráfogják hogy ő ugy is fiú, csak megmondják neki, hogy gyerek nélkül jöhetsz csak haza...
mondok én valamit 16 vagyok..sokak szerint jóképű meg minden nem vagyok bunkó paraszt, de egy 16 éves csaj nem áll szóba egy 16 éves fiúval bármilyen érett is legyen!
Itt kezdődik az hogy a 16 éves fiú keres egy fiatalabb csajt -mint én- nem arról van szó nem fektetem le, de ha 10 hónapja együtt vagyunk csak legyen valami, ha a lányok saját korabeliekkel is szóba állnának nem lenne ennyi szex probléma
16/F
A 14 éves kezdjen 14 évessel és a 17 éves a 17 évessel, a két 14 éves úgyse csinál semmit, de ha az egyik 14 a másik 17 akkor ott lesz valami
előző 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!