Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor (egyes férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor (egyes férfiak miért nem szégyenlik magukat) ha prostiznak? Normális embert hogy képes ezt tűrni?

Figyelt kérdés

2015. nov. 14. 16:06
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
8%
Nekem van 1-2 ismőröm, sőt, egyikük azzal veszítette el a szüzességét, mert "nem tud összeszedni egy csajt sem". Na hát jobban megismertem (nem akartam vele összejönni, egy munkahelyen dolgoztunk). Összeköltözött az egyik fiú ismerősömmel (munka miatt egy albiba laktak hárman), aztán kezdtek előjönni az agymenései. Az egyik nőt meggyűlölte, mert nem akart vele párkapcsolatot, pedig elmondása szerint imádta volna. Na hát összeköltözés után a kukát felborította, csapkodott, netet megbabrálta.... rájöttünk miért nem volt még soha nője 25 évesen. A többi meg szimplán azért jár, mert "profik" :D Nem kell bemutatni az ilyen szerencsétleneket :D
2015. nov. 14. 18:20
 22/44 anonim ***** válasza:

Erre nem igazán tudok mit mondani, van 1-2 ismerősöd, gratulálok hozzájuk.

Ja, ahhoz is, hogy sikerül alapvetően negatív képet alkotnod egy nagyobb tömegről az 1-2 negatív tapasztalat alapján.

Egy érv szokott (az is csak néha) előjönni a prostitúció ellen, amivel egyet szoktam érteni. Ha az alapján akarnák betiltani, akkor azt mondanám, hogy érthető lenne. De még abban az esetben sem szégyellnivaló, hogy a férfiak hozzájuk járnak.

Szégyellje magát inkább az a férfi, aki döntési képességében korlátozott nőket használ ki és visz ágyba és az aki átverve (kapcsolattal kecsegtetve) visz ágyba nőket.

2015. nov. 14. 18:34
 23/44 anonim ***** válasza:
5%
Szóval neked több ilyen ismerősöd van, aki prostizik? Hát nem tudom melyikőnk van akkor szerencsésebb helyzetben :D Mindenki olyan embereket vesz maga köré, akiknek hasonló a gondolkodásuk ;)
2015. nov. 14. 18:36
 24/44 anonim ***** válasza:
21%
mitől különb 1 olyan "nő" aki a diszkóban farokról farokra jár? semmivel se
2015. nov. 14. 18:38
 25/44 anonim ***** válasza:
42%
Annál "be kell vágódni", el kell nyerni a szimpátiáját, kicsit küzdeni kell érte, a prostinál meg ledobsz pár tízezrest és nem kell erőlködnöd... könnyebbik út, tehát nem tud normális kapcsolatot teremteni (nem csak párkapcsolatilag). Idő hiány nem lehet gond, hisz elég sok nő azért kapható egy kis etye-petyére. De természetesen a kockákra és az antiszocokra ez nem érvényes :)
2015. nov. 14. 18:40
 26/44 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az 57%-os válaszoló kérdése, és igazából csak vitatkozni akar, érdemben semmire sem válaszol és "read-only" módban működik.

Biztosan olyan vagyok mint az ismerőseim, igazad van, te vagy a szerencsésebb az idegbeteg ismerősöddel, mert... te is olyan vagy(?)

;)))

2015. nov. 14. 18:49
 27/44 anonim ***** válasza:
49%
Megszakítottunk vele minden kapcsolatot, ellenben neked biztos megmaradtak az ilyen ürgék :) Na? :) Inkább Te nem tudsz felhozni értelmes dolgokat, az utolsó kommentemre semmit sem válaszoltál :D És megint igazi férfi egoista előítélet előtört belőled: Nem, nem én írtam ki a kérdést :D Csak sok buta "gyerek" (mert ezeket nem lehet férfinak nevezni) azt hiszi, hogy a prostizás normális :)
2015. nov. 14. 18:51
 28/44 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem feladatom, hogy válaszolgassak és szórakoztassalak, másrészt elmondtam amit akartam és én úgy érzem nem igazán értetted meg, ami nem baj. Különbözünk, szerinted gáz és szégyelljék magukat. Amíg nem alakítasz valami prostilátogatóverő kommandót, addig azt gondolsz amit szeretnél, senkit nem érdekel :D

Viszont úgy érzem "Szóval neked több ilyen ismerősöd van, aki prostizik? Hát nem tudom melyikőnk van akkor szerencsésebb helyzetben :D Mindenki olyan embereket vesz maga köré, akiknek hasonló a gondolkodásuk ;)" ebből mindenre reagáltam, ezt címezted nekem, nem látom, hogy hol a probléma.

Ha az első kérdésre gondolsz: Igen, több ismerősöm van. Ha őszintén beszélnél az emberekkel gyanítom meglepődnél, hogy hányan voltak már (akár egyszer akár rendszeresen).

2015. nov. 14. 18:58
 29/44 anonim ***** válasza:

Ezt úgy írom, hogy párkapcsolatban vagyok, kicsit több, mint egy éve és soha nem voltam prostinál, de kicsit felidegesített az, amit a kedves 57%-os válaszoló összehordott itt, saját véleményem lesz és nem fogok vitába elegyedni senkivel.Naszóval:

Ha valaki prostihoz megy, úgy hogy párkapcsolata van, az kapásból elítélendő, de csak annyira, mintha nem prostival csalná meg azt, akivel együtt van.

Amennyiben nincs kapcsolata, két részre bontanám a dolgot.

Az egyik az, ha valaki egy utca széli, "gyors menet akár helyben aztán mehetünk is" lányhoz megy oda.Nyilván ők a kevésbé igényesek, de szimplán "munkájukból" adódóan gondolom, hogy megfelelően tájékozottak betegségek illetve védekezés terén, épp ezért még ők is higiénikusabbak, mint egy húsz körüli lány, akit leitatsz valahol aztán nyomtok egy durr bele menetet.Ha az a lány veled elment részegen, akkor mással is.És mi van akkor, ha akkor kicsit részegebb volt és mondjuk nem védekeztek, esetleg elkapott valamit, aminek nőkön nincs tünete?Plusz sokkal elítélendőbb (az én szememben) egy részeg nő "befolyásolása", aki józanul lehet, hogy kapásból nemet mondana, mint egy hivatásos, aki beleegyezik, attól függetlenül, hogy ez a "munkája", vagy nem.

A másik az a csoport, akiket "luxusprostikként" szoktak emlegetni.Namármost világosítsatok fel, ha tévednék, de gondolom, hogy az, aki a saját lakásában várja az ügyfeleit, azért legalább átlagos szinten ad magára.

De, hogy külön a kérdésre is válaszoljak, nem hiszem, hogy elítélendő lenne.Ezzel ellentétben azonban azt kell mondjam, hogy nem jönnék össze olyannal, aki korábban prosti volt.Mondjuk hozzátartozik az is, hogy ha tudom egy normális lányról, hogy elég sok férfival volt korábban, akkor ott is erősen elgondolkoznék.

2015. nov. 14. 19:00
 30/44 anonim ***** válasza:

Te nagyjából ugyanazt írod amit én :D

2015. nov. 14. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!