Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyen, hogy férfiként félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen, hogy férfiként félek a párkapcsolattól?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy túl sok negatív történetet hallottam, vagyis inkább úgy mondom, hogy azokat jegyeztem meg inkább. A férfiak jelentős része azt meséli el, hogy a feleségük lehúzta őket anyagilag, örökké csak kritizálta, nem nagyon értékelte az erőfeszítéseik és válás után a gyereket is ellenük nevelte.

Én meg úgy vagyok, hogy most már megszoktam azt, hogy egyedül élek, nem kell senkihez alkalmazkodni, a pénzem jelentős részét félre tudom tenni befektetési alapokba, van időm eljárni sportolni, haverokkal iszogatni, kulturális eseményekre. Nekem furcsa lenne, hogy egy nő állandóan keressen, meg kelljen beszélni vele hova megyek, mit csinálok, mire költsem a pénzem. Persze más szempontból meg jó lenne szeretni valakit, testileg, lekileg is közel engedni magamhoz, szabadidő programokat szervezni, de magától az elköteleződés részétől félek, olyan nagy kockázatnak tűnik az egész.

dec. 3. 10:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%

"magától az elköteleződés részétől félek, olyan nagy kockázatnak tűnik az egész."

Minél jobban esik a másikkal együtt lenni, és minél több időt töltötök egymás megismerésével, annál kisebb lesz az elköteleződés kockázata.

dec. 3. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Én is így lennék ezzel, ha fiú lennék. De ahogy múlik az idő biztos egyre jobban egyedül fogod majd magad érezni, és jó lenne nem az üres lakásba hazamenni. Bár a nők nagyon képmutatók tudnak lenni, ha mégis találsz egy őszinte nőt, aki nem mást mutat, mint amit érez, azt ne engedd el. Persze ha valakibe beleszeretsz, akkor nincs mit tenni. Ez a legjobb a világon, de ezt a sors hozza. Hogy aztán abból mi lesz később, ha elmúlik a szerelem, az csak a szerencsén múlik.
dec. 4. 11:18
 13/15 he84 ***** válasza:
Bocsi 12-es válaszoló, de arra kérlek, hogy ne általánosíts, nem olyan sok nő képmutató, van sok olyan is, akik nem azok. Például én se. É hidd el, hogy ez nem női dolog, sajnos férfiak között is van, nem is kevés, így ne húzzuk rá ezt az egyik nemre.
dec. 5. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Vagy menj el pszichológushoz a "traumáiddal" - elkötelezettségi zavaroddal - és keményen dolgozz rajta, vagy ne légy kooly párkapcsolatokban, csak szexelj össze-vissza akikkel lehet.
dec. 7. 12:29
 15/15 anonim válasza:
én nőként félek
dec. 9. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!