Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme rá várni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme rá várni ha egyszer szakítanak? Keresni fog ha újra szingli lesz?

Figyelt kérdés

Bocsi hogy elég hosszú leszek.

Lehet ebből kapcsolat majd ha szingli lesz egyszer? Vagy végleg felejtsem el?

Szeptember vége felé jött dolgozni hozzánk egy lány a gyárba, mindig mosolygott rám mint én is rá és viccelődtünk is hozta nekem a anyagot hogy tudjak dolgozni de én mondtam nem kellet volna oda mentem volna érte, de mondta unatkozott (mindig engem szolgált csak ki). Mondta mosolyogva hogy kikapok meg volt hogy nekem jött én meg kérdeztem ez mi volt ő azt mondta megszédült, a dolgozok is látták hogy nagyon alakul valami meg rázta nekem a seggét, oda is jött hozzám ahol dolgozok és könyökölt. Mondta az egyik kolléga dorombol nekem ez a kis cicus a lánynak is tetszett. Haza fele is szokott úgy ülni a buszon hogy kicsit lejjebb csúszik az ülésen meg mikkor szált fel a buszra akkor az egyik újával meg fogta a hajam, én meg a kezemet oda tettem hogy üljön bele de azt mondta mosolyogva hogy látta ám. Annyit tudni kell hogy mikkor még nem vele ültem haza fele a buszon mert más kollégával beszélgettem a buszmegállóban is akkor a lány félre ment távolabb vagy el is ment másfele, meg volt másik kolléga is látta mérges volt rá a lány mert nem mellé ültem le, de mikkor már mellé ültem le mindig akkor mondta hogy régi kollégám mérgesen nézett rá mintha féltény lenne rá, de én mondtam nem érdekel mert akkor már kezdtem érezni iránta és csak mellé ültem le mindig, a régi kollégám csak kolléga haver mert már nyugdíjas is csak mindig vele szoktam együtt ülni a buszon mikkor még nem volt a lány.

Első nap meg keresett facebookon és be jelölt és írt, kérdeztem tőle hogy honnan tudta meg a nevemet valaki mondta azt mondta hogy keresztnevemet és a lakhelyemet be írta és úgy megtalált.

Sajnos 2x volt csak éjszakás utóbbinál azt írta hogy lázas volt és ezért nem volt, az első éjszakás hetén is csak kettő napot jött Hétfő és Kedd de műszak végén mondta az egyik kollégának hogy ő nem fog feltakarítani nem takarító nő és akkor rosszul lett azt mondta epilepsziás, és mindig csak két napot jött éjszakába és ki is rúgták, de mondta mikkor volt leadni a pólókat a HR-en látott engem mert azt mondta ő mindent lát. Mondtam neki meg kedveltem azt mondta ez aranyos. Mondta hogy más kábelgyárban is dolgozott és ki rúgták mert túl gyorsan dolgozott és a kollégái nem bírták tartani a tempót és ezért ki rúgták onnan is.

Írtam neki Azt mondták a külső cégesek is jöhetnek a céges buliba.

Kár te már nem leszel ott 🙁

Ő is szomorú volt

Mondtam neki milyen jó lenne talizni ő ezt írta vissza, Hát majd egyszer összefutunk valahol.

Sajnos van neki barátja 5 honnapja már.

Mikor még a gyárban dolgozott elrakták távolabb tőlem máshová is be tudják e tanítani de ott nem akart dolgozni úgy csinált mint ha nem menne neki de ott is figyelt engem, közelében nagyon ügyesen dolgozott.

Írtam neki hogy milyen jó lenne valamelyik héten újra találkozni és újra együtt buszoznánk valamerre.

Erre írta, hát majd egyszer összefutunk valahol.

Én mondtam neki hogy meg kedveltem erre ő azt mondta ez aranyos meg mosolygós fejét küldött.

Itt kicsit meg próbáltam ezt hogy érti e a viccet:

Simán megtudnálak szöktetni 🙂 Te vagy a Piroska én meg a farkas 🙂

Erre ezt írta vissza:Na na ez mit jelentsen?

Dilis vagy?

Én mondtam neki:Amúgy csak vicceltem azért raktam szmájlit a végére azt hittem érted és tetszeni fog ez is mint mikkor a buszon is vicceltem, meg láttam mikkor mosolyogtál tetszett mikkor mondta Frici hogy dorombolsz nekem, meg mindig kedveskedtél csak nekem meg mindenki látta is, én meg megkedveltelek.

Erre írt:Értettem azért nem válaszoltam mást 😃 Ez aranyos

Erre vissza írtam neki:És ha nem vicceltem volna komolyan mondtam volna hogy valahova elmehetnénk, akkor mit válaszoltál volna?

Erre vissza írt:Hát nem tudom

Mondtam neki hogy el lettünk volna együtt a céges buliba

Erre vissza írt:Azt mondod? 😜

Írtam neki:Mi a baj?

Erre írt:Igazából ez egy jó kérdés

Csak azt tudom hogy semmit se aludtam

Egész éjjel itattam az egereket

🥺😢

Írtam::( Sajnálom, nem tudom mért sírtál de sajnállak, Ilyen gyönyörű hölgynek akinek a mosolya fogott meg engem nem szabadna sírnia csak boldognak lenni

Írt is:Elmondok egy titkot

Szerelmes vagyok abba akivel vagyok.. de úgy érzem a munka S egyebek előbbre vannak, mint én.. be fordultam magamba

Írtam is neki:A barátod meg se érdemel téged, én az ő helyébe csak te lennél első, mert a munka is meg vár de a szerelem sokkal fontosabb, mert abból a személyből csak egy van

Írt is:Ez aranyos tőled de ezt csak te gondolod így

Írtam is:Munka is fontos mert az embernek meg kell élni, de a második a társ aki jobban rosszban együtt vannak. Amikor először dolgoztunk együtt, és mikor elkezdtünk flörtölni egymással olyan jól éreztem magam veled, meg amikor a többiek is mondták hogy téged adott a sors nekem karácsonyra, meg is kedveltelek nagyon. Sokszor álmodtam olyan személlyel akivel ugyan olyan jól éreztem magam mint veled, de ahogy mondtad hogy szereted a párodat és így sajnos rá kellett jönnöm te csak sima barátságból voltál velem ilyen és ebből sajnos nem lesz semmi 🙁

Írt is:Ez aranyos és egyben szomorú is

Én minden meg adnék neki.

Cégnél sosem evett semmit, csak cigi 8 kávé egy nap.

Mindig mondtam magamban és másoknak olyan nő nem kell nekem akinek van már egy gyereke de neki kettő is van, de azt nem kérdeztem meg tőle hogy kerültek nevelő szülőkhöz de vissza akarja szerezni azért jött ide dolgozni de nem tartott sokáig, most egy nevelt fia van a kamionostól. A lányt az anyja ki dobta 16 évesen, de ez sem érdekel olyan lány akire mindig is vágytam, a lány Tolna Mözsi.

2020-ban készült láttam róla képeket YouTube-on a régi exével hát elég rosszul éreztem magam alig kaptam levegőt és a szívem is elkezdett nagyon dobogni és le kellet cipzároznom a kabátomat mert elég kaptam levegőt és elkezdett szűrni a szívemnél a buszon haza fele.

Olyan rossz nekem mint Az Utolsó szűz Amerikába című filmben a kedves srácnak.

Szerintetek ha még is szakítanának egyszer, lehetne szerintetek esélyem nála?

És akkor jelentkezne szerintetek?

Szombaton felköszöntöttem és meg is köszönte de azóta egyikőnk sem írt.

Van értelme még írni neki?

És megkérdezzem e tőle lenne esélyem nála ha egyszer szingli lesz?

Most szabin vagyok, és mindig várom hogy írjon valamit hogy újra megkérdezze mizujs velem hogy vagyok, mindig nézem a képeit.

ma 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Beszéltem vele. Nem fog... bukó.
ma 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs értelme várni se rá se másra.

Ez egy jó munkatársi kapcsolat.

Ráadásul nem jó munkaerő már bocs.

Csak incselkedik, hülyül.

Én is dolgoztam egy átmenetileg gyárba...ott is volt ilyen sok.

Ennek így semmi értelme.

N 32

ma 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocs de én dugom, nem kellesz neki.
ma 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem fog keresni szerintem.

Meg amúgy is az egész történet... hát ez így több sebből vérzik. Keress egy másik lányt, aki szabad és szívesen lenne veled!

ma 21:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Ha csak játszott velem akkor miért kellett ennyire komolyan csinálnia?

Aztán én meg kedveltem és most már csak vele lennék örökre, teljesen magam alatt vagyok mert folyton rá gondolok és szomorú zenéket hallgatok.

Az elején még meg értettem mikkor mondta párjával él elfogadtam hogy van barátja, és már nem az anyjával él mert az anyja 16 évesen ki dobta, de aztán elkezdődött a flörtölése és itt kezdődött a baj hogy megkedveltem és gondoltam ő is akar mert lehet ez a barátja is veri.

ma 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Hallgass vidám zenéket.

Majd túl éled ezt is.

2-es voltam.

ma 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:

5

Elmúlik.

Hallgass vidám zenét, menj el bulizni, iratkozz be tanfolyamra.

ma 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
villamos és nő után nem futunk
ma 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, te örülnél, ha a barátnőd úgy viselkedne más fiúkkal, mint ez a csaj veled? Kétlem.
ma 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!