Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 közötti férfiak akik szinglik,ti mióta vagytok szinglik,hogy viselitek?
Mai nő? Az milyen?
A nyugalom miatt szeretem én is. Nincs sírás, panasz, követelés. Nyugi van.
Nem azért vagyok szingli mert ez jó és mert ez akarok lenni.
Nem mindegy ki miért az.
A többség azért mert egyszerűen nem kell senkinek.
Kis részük azért mert ők nem akarnak.
Én folyamatosan olyan nőkbe botlok bele az utóbbi 3 évben akiknek mindnek van párja. Végre megismerek valakit valaki újat, mindig felcsillan egy kis remény de mindig kiderül h van valakije. egyszerűen szerencsétlenségemre rittig olyanokat fogok ki akiknek van pasija.
De bezzeg azok a nők akiknek nincs azoknak meg gyerekük van.
ami időnként jutott azok elhanyagolt feleségpuncik. De ez sok kínlódással jár hosszútávon pocsék szóval ez sem érdekel már.
Attól függ mire értjük. Komoly kapcsolatom kb 9 éve nem volt, nem volt időm csajozni, mivel sokat melózok, így alakult. Társkeresőket már évek óta nem használok, mivel szerintem azok teljesen haszontalanok lettek, bulizni meg már ritkán járok el, igazából sz_rtam a társkeresésre jó ideje, hozzá szoktam már ahhoz, hogy egyedül élek, nyugodtabb is az életem azóta. Alkalmi laza szex kapcsolatom az elmúlt nagyjából 5 évben volt 3 is. Legutóbb 2 hónappal ezelőtt volt alkalmi szex kapcsolatom, egy elvált 50-es nővel melóhelyről, aki amúgy nem volt kinézetre rossz, de szerintem volt neki közben más pasi is rajtam kívül, egyébként túlságosan titokzatos volt, nem volt hozzám túl őszinte, pedig elmondása szerint nagyon tetszettem neki, viszont így már nem bánom, hogy szakított velem. Amúgy meg sosem voltam az a típusú pasi, aki kapcsolatból kapcsolatba ugrál. A házasság meg ilyen hasonló baromságok sem érdekeltek igazán soha!
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!