Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 és 40 év közötti férfiak és nők, nektek van párotok, komoly kapcsolatotok, esetleg gyerekek, ha nincs miért nincs és vágytok-e rá?
Komoly kapcsolat van,gyerek nincs és egyelőre nem ja szeretnék. Majd a következő 5 évben eldöntöm még,de egyre kevésbé érzem,hogy szeretnék.
30N
Ha lenne párom, inkább őt ölelném egy ilyen szomorú őszi estén a gyakorira írogatás helyett...
Nagyon vágyom rá hogy legyen, de egy introvertált 40 éves férfi akinek gyereke is van már a kutyának sem kell.
Nincs párom,nincs gyerekem és nem is lesz. Jóvanezígy.
43F
Fél éve szakítottam, most nincs párom.
Gyerekem sincs és nem is szeretnék. Sosem akartam.
Most alakul valakivel szép lassan.
Előtt volt egy 6 éves kapcsolatom, ő meghalt...most tudok nyitni más felé, de direktbe nem ismerkednék.
Nekem van egy 10 éves lányom.
N 32
Nem akarok gyereket, nem akartam 18 évesen sem és most 39 évesen sem.
Tudtommal nincs is előírva sehol, hogy kötelező lenne.
Most nincs társam 8 hónapja, 4x költöztem, 3x váltottam munkahelyet is emiatt.
Már az összeköltözést sem erőltetem amúgy is mindig nekem kellett áldozatot hoznom.
Több eset volt amikor gyerek téma miatt ért véget a kapcsolatom, pedig elején tisztázva volt, hogy ő sem akar soha. De pár év után ez valahogy mindig megváltozott.
Szóval nem erőltetem a húde komoly kapcsolatot, elég lenne részemről hétvége, ünnepnapok, szórakozás, nyaralás, szabadságok.
Esetleg 1-1 hétköznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!