Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 és 40 év közötti férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 és 40 év közötti férfiak és nők, nektek van párotok, komoly kapcsolatotok, esetleg gyerekek, ha nincs miért nincs és vágytok-e rá?

Figyelt kérdés
tegnap 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Komoly kapcsolat van,gyerek nincs és egyelőre nem ja szeretnék. Majd a következő 5 évben eldöntöm még,de egyre kevésbé érzem,hogy szeretnék.

30N

tegnap 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
33 vagyok, most nincsen, nem vágyok rá különösebben, van aki bejön, de foglalt. Direkt meg sosem kerestem kapcsolatot, általában magától alakult mindig valakivel, akit eleve ismertem. (Kolléga, baráti kör tagja, stb.) A foglalt emberrel nyilván nem hiszem, hogy bármi alakulna, én nem nyomulok rá. Szóval simán csak megvárom, amíg valaki más felkelti az érdeklődésem. Gyerekeket nem akarok, szóval rohannom nem kell azért még.
tegnap 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Már kicsúsztam a korhatárból. Amikor még benne voltam, nem volt egyik se. Gyereket akartam, párt nem. Most 43 leszek. Gyerekem van, párom nincs.
tegnap 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Egyedülálló vagyok: van egy alapbetegségem, így nem nagyon kellek senkinek sem. (F42)
tegnap 22:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne párom, inkább őt ölelném egy ilyen szomorú őszi estén a gyakorira írogatás helyett...

Nagyon vágyom rá hogy legyen, de egy introvertált 40 éves férfi akinek gyereke is van már a kutyának sem kell.

tegnap 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Nincs párom,nincs gyerekem és nem is lesz. Jóvanezígy.

43F

tegnap 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

Fél éve szakítottam, most nincs párom.

Gyerekem sincs és nem is szeretnék. Sosem akartam.

tegnap 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Most alakul valakivel szép lassan.

Előtt volt egy 6 éves kapcsolatom, ő meghalt...most tudok nyitni más felé, de direktbe nem ismerkednék.

Nekem van egy 10 éves lányom.

N 32

tegnap 23:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Ferj él vagyok, gyerek nincs, nem is kell.
ma 08:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok gyereket, nem akartam 18 évesen sem és most 39 évesen sem.

Tudtommal nincs is előírva sehol, hogy kötelező lenne.

Most nincs társam 8 hónapja, 4x költöztem, 3x váltottam munkahelyet is emiatt.

Már az összeköltözést sem erőltetem amúgy is mindig nekem kellett áldozatot hoznom.

Több eset volt amikor gyerek téma miatt ért véget a kapcsolatom, pedig elején tisztázva volt, hogy ő sem akar soha. De pár év után ez valahogy mindig megváltozott.

Szóval nem erőltetem a húde komoly kapcsolatot, elég lenne részemről hétvége, ünnepnapok, szórakozás, nyaralás, szabadságok.

Esetleg 1-1 hétköznap.

ma 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!