Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, hogy a barátom az összes volt alkalmi nőjèt követi instagramon?

Figyelt kérdés
Olyanokat is ,akikkel végül nem is találkozott, csak anno tinderen elkérte az instagramjukat..

ma 11:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Csak engem érdekel, hogy miért reklámálsz miután összejöttél vele? Miért vagy vele együtt ha nem tetszett azelőtt se, hogy sok nőt követ?
ma 11:15
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen, az a kérdés ez egy új szokása vagy így ismerted meg?
ma 11:17
 3/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet új szokása ha nagyon sok exet, más nőt bekövetett. Ilyen volt és a kérdezőnek megfelelt.

ma 11:18
 4/18 anonim válasza:
42%

Kedves kérdező!

Azért tényleg kicsit elgondolkozhatnál, hogy mit is kérdezel, mert annyira tipikusak ezek a kérdések. Irónizálsz. Gúnyolódsz miközben azért teszed fel a kérdést, hogy felhívd magadra a figyelmet, hogy szítsd a tüzet, hogy bánts mást érzelmileg , ettől érzed magad valakinek. De ez gyengeségre utal. Ha ez egy értelmes normális kérdés lenne, nem tennéd fel. Tinder, volt nők, új nők, vagy exek. Ha zavar, akkor miért nem beszéled meg vele? Ja, azért, mert felszeretnéd hívni magadra a figyelmet. Csak inkább foglalkozz a pároddal, és azzal, hogy kényeztesd, mert nem sokára rád fog unni, vagy te rá. De én azért sok boldogságot kívánok és boldogabb életet mindkettőtőknek

ma 11:46
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Engem például nem zavar, hogy a barátod az összes alkalmi nőjét követi instagramon.
ma 11:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Ma csak retardok válaszolnak?
ma 11:55
 7/18 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy te, mennyi idős a srác? A megismerkedés után mennyi idővel jöttetek össze?

Lehet, sok dologra magyarázatot ad

ma 11:55
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha zavar, akkor miért nem beszéled ezt meg vele?
ma 12:03
 9/18 TiniTitán0213 ***** válasza:
Egeszségére
ma 12:16
 10/18 A kérdező kommentje:

Eddig még soha nem volt olyan barátom , akinek lett volna instagramja,így nem tudom, hogy ez normális -e vagy csak én vagyok alaptalanul féltékeny.

Mikor megismertem nem az instáját ellenőrízgettem...most tűnt fel, hogy sok az ex

ma 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!