Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, hogy a barátom az összes volt alkalmi nőjèt követi instagramon?

Figyelt kérdés
Olyanokat is ,akikkel végül nem is találkozott, csak anno tinderen elkérte az instagramjukat..

ma 11:14
1 2
 11/19 anonim válasza:
32%
Irónia királynő/király
ma 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Retardált te vagy.
ma 12:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert mit jelent egy insta/fb követés? Mit számít ha ezer éve mikor ismerkedési fázisban volt, ez a múlt. Én sem szoktam soha törődni, ha már valakivel nem beszélek akkor kitörlöm vagy kikövetem, ilyenekkel én nem szoktam foglalkozni. Ezáltal nem is zavar az ilyen.
ma 12:31
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

"Ma csak retardok válaszolnak?"

Amilyen a kérdés, olyan a válasz...

ma 12:31
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
Engem nem zavar, azt se tudom kik vagytok.
ma 13:02
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem én se a kérdést. Engem miért zavarna, hogy követi őket amikor nem az én párom?
ma 13:20
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Engem zavar. A kérdező faszija ne követgesse a volt nőit.
ma 13:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarna. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy miért fontos ez neki és mondd is el, hogy neked ez nem tetszik. Lehet, hogy nincs is semmi jelentősége és szó nélkül kiköveti őket, miután szóltál neki.
ma 13:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem is zavar. Mit képzel?
ma 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!