Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik távkapcsolatban vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik távkapcsolatban vannak, hogy bírják ki féltékenyég nélkül?

Figyelt kérdés
Sajnos én egyfolytában azon agyalok, h biztos megismerkedik majd valakivel a párom..

jan. 27. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Úgy, hogy ép ésszel felfogom azt, hogy ha meg akar csalni, úgyis megcsal. Akkor is, ha én extra féltékeny vagyok. Ez bármilyen párkapcsolatra érvényes.

Viszonylag friss kapcsolatban vagyok (táv), egy elég kemény megcsalós házasság után. Mégis tudom, hogy nem érdemes a saját boldogságom útjába állni a folyamatos negatív gondolatok miatt, ugyanis ezek okozzák az ember vesztét.

jan. 27. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
A távkapcsolat nem kapcsolat, csak szex bizonyos időközönként. Igen, minden esély meg van, hogy talál kint valakit.
jan. 27. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy megbízunk egymásban. Tudjuk miért vállaltuk.

Ha valaki csalni akar az előbb utóbb úgy is megteszi ha minden nap hazamegy akkor is.

jan. 27. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Úgy, hogy bele se megyek távkapcsolatba. Nem pont azért, hogy tuti megcsal hanem mert a táv miatti kevesebb találkozókat nem tudnám elviselni.
jan. 27. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nélkül. Ha nem lennétek messze is meg tud csalni, akinek ez a célja. A bizalom nélkül nincs kapcsolat. Persze ha vannak gyanús jelek arra érdemes figyelni, de ez mindenkor igaz.
jan. 27. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
#4 a kérdés nem ez volt.
jan. 27. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem agyalok rajta, pont olyan elveket vall mint en.
jan. 27. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!