Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 éves Erasmusos kiutazást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éves Erasmusos kiutazást kibírt a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

szept. 23. 23:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem
szept. 24. 05:58
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
szept. 24. 06:29
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Attol fugg, mennyi ideje vagytok egyutt, mennyire stabil a kapcsolat es fogtok e tudni talalkozni, vagy mondjuk Uj-Zelandra mesz.
szept. 24. 07:08
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem igen. Stabil a kapcsolatom a barátnőmmel, egymással képzeljük el az életünket és volt a kapcsolatunk elején egy 2 hónapos távollét (tudom, nem egy év), mert más nemzetiségű és otthon volt mielőtt elkezdte itt az egyetemet.

Fontos számomra és fontos lenne ilyen helyzetben, hogy megtudjam látogatni 2-3 havonta. De ha a világ másik végére menne, akkor ez csak ritkábban sikerülne.

szept. 24. 07:57
 5/18 anonim ***** válasza:
98%
Ha ezt meg kell kérdezni idegen emberektől akkor egyértelműen nem.
szept. 24. 08:16
 6/18 A kérdező kommentje:

köszi a kommenteket!

nem én vagyok ebben a helyzetben hanem egy közeli ismerős. én magamból kiindulva nem mennék ki mert nem bírnám,max a párommal együtt. akiről szó van, ők egy éve vannak együtt és a lány megy el, júliusig lesz kint. gondolom találkoznak majd minimum karácsonykor, többet nem tudok.

szept. 24. 08:33
 7/18 anonim ***** válasza:
97%
Keresztet lehet vetni arra a kapcsolatra
szept. 24. 08:54
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Nekem eszembe nem jutna a parom nelkul valahova kimenni egy evre. Nem ertem, valakinek hogy lehet az az alma, amit a parja nelkul el meg. Persze legyenek kulon vagyai az embernek, nem azt mondom, de ugy a legjobb, ha megoszthatod azzal, akit szeretsz.
szept. 24. 09:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fél év Erasmust kibírt a kapcsolat. Szeptembertől decemberig voltam Franciaországban. Kétszer kijött hozzám a párom, egy-egy hosszú hétvégére, + a hazautazás előtt egy hétvégére. Így jó volt.

Egy év, hát nem tudom... Az azért jóval több.

szept. 24. 11:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szeptembertol decemberig az az a gyakorlatban max 3,5 honap
szept. 24. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!