Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két hete nem beszélünk egy betűt se és nagyon nem is gondolok rá akkor megérett z 1 éves kapcsolatom szakításra?
Figyelt kérdés
karácsonykor nem akartam illendőségből, és kőszívű sem vagyok2016. dec. 28. 03:45
1/5 anonim válasza:
Ha két hete kölcsönösen kakiltok egymás fejére szerinted mi lehet a válasz?
Súgok, benne van a kérdésedben.
2/5 anonim válasza:
Sokkal nagyobb szemétség valakit karácsony után kidobni. Mint előtte.
3/5 anonim válasza:
"karácsonykor nem akartam illendőségből, és kőszívű sem vagyok" Mi van? Együtt vagytok elméletileg, és karácsonykor nem is beszéltél vele semmit, pont ilyenkor? Hát ez egyértelmű, hogy te sem akarod folytatni.
4/5 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni már bocs? Sokkal rosszabb úgy szakítani valakivel, hogy utána. Mert elhiteted magaddal és a körülötted levőkkel is, illetve a barátoddal is, hogy minden rendben van, holott nem.
Sokkal rosszabb ha ünnepek alatt már csak megjátszod magad, mint ha kitennéd előtte. Lehet lesz egy hazug karácsonya, de pont ez a lényeg, hogy hazug, mert az már nem lesz boldog.
5/5 anonim válasza:
Sokkal szarabbul esne ha karácsony után tenne ki valaki mint előtte. Nekem nagyon fájna, hogy csinált velem még egy karácsonyt, ahol ő már nem szeretett. Csak játszott az érzéseimmel. Akkor inkább legyen egy boldogtalan karácsonyom, mint egy "hazug" boldog karácsonyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!