Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 éves Erasmusos kiutazást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éves Erasmusos kiutazást kibírt a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

szept. 23. 23:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
A távolság mindent kinyír majd. Nem lesz egyszerű. A bizalom hagyján lesz. Az lesz a káosz amikor újra szokni kell egymást. Vagy már nen is fogtok azon fáradozni. Jó lesz. Menj csak! Majd sajátkárodon megtanulod.
szept. 24. 13:18
 12/19 A kérdező kommentje:
írtam,hogy nem engem érint,de köszi!
szept. 24. 19:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A júliusig az nem egy év. Kivéve ha már kiment idén júliusban
szept. 25. 23:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm fél évet volt kint. A srác kétszer repült ki a csajhoz oda volt érte. Mikor a csaj hazajött egy hétre rá szakított a sráccal.
szept. 26. 06:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nem ( Szöulban voltam)
szept. 26. 08:22
 16/19 anonim ***** válasza:
22%

"Mikor a csaj hazajött egy hétre rá szakított a sráccal"

Ilyen sz@r kapcsolatok vannak. Meg az emberek is sz@rok. Ha majdnem fél évig nem látja a párját akkor kiszeret belőle.

Bezzeg nagyapáink idejében 20 évesen megházasodtak és életük végéig együtt maradtak

szept. 26. 10:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy év nagyon hosszú idő. Még ha tudnak is közben találkozni, akkor is komoly próbára teszi a kapcsolatot. Egy év alatt rengeteget változunk, előfordulhat, hogy idegenekké válunk.

N

nov. 25. 07:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kiutazás sztem a baj, hanem hogy nagyon fiatalok, még mindenki csak ismerkedik önmagával és a körülötte levő világgal, nem hiszem, hogy együtt maradnának, és nem fejlődnek el más irányokba..
dec. 16. 00:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés ki lett megint emelve?

Egyébként tök mindegy ki mit ír, csakis rajtatok múlik. Írok pár példát

-saját példa: közvetlen erasmus előtt ismerkedtünk meg (kiutazás előtt egy hónappal) erasmus végéig beszélgettünk, majd nem lett belém szerelmes. Pedig ki is utazott hozzám és nagyon szorosan tartottuk a kapcsolatot, full azt hittem (ő is) hogy ebből tuti párkapcsolat lesz. Hát nem lett.

- egy barátnőm szintén kb 6 hónappal az erasmusa előtt ismerkedett meg-mostmár a férjével, akivel 3 éve vannak együtt. Csávó sokat kiment hozzá, tartottak online randikat és sokat utaztak közösen. Azóta jegyesség és esküvő is megvolt:)

-szintén barátnőm: nem bírta ki a kapcsolatuk az erasmust, de őszintén nem az erasmus miatt hanem mert amúgy szr volt a kapcsolatuk, az erasmus ezt csak megerősítette. Bullshitek mögé burkolózva sose utazott ki a csávó a barátnőm miatt…

- mégy egy példa: majdnem egy éves kapcsolatban van egy barátnőm (ő korábban volt erasmuson,tehát tudta milyen ez) a srác most ősszel ment ki. Megoldották, persze nehéz volt de a srác haza is jött és ő is ment hozzá, azóta is együtt vannak.

Tehát ezek alapján milyen választ vársz? A tömérdek példáim azt mutatják, hogyha nagyon szereti egymást két pár, az nem kérdés hogy IGEN VAGY SEM, Megoldják. Akinél meg már alapjaiban is rossz volt a kapcsolat az erasmus csak ráerősített az ellentétekre, vagy épp az újdonság ereje elragad egy két embert (megcsalás) de ezt tényleg csak azoknál láttam akiknek szr kapcsolatuk volt ígyis-úgyis

Ismerek olyat is akinek otthoni anyaországában volt barátja, szakítottak, összejött egy eraamusos sráccal- és bár én nem tudom hogy lehetséges, mert két külön országban laknak, de 2,5 éve együtt vannak..

febr. 9. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!