Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves Erasmusos kiutazást kibírt a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
szept. 23. 23:22
11/18 anonim válasza:
A távolság mindent kinyír majd. Nem lesz egyszerű. A bizalom hagyján lesz. Az lesz a káosz amikor újra szokni kell egymást. Vagy már nen is fogtok azon fáradozni. Jó lesz. Menj csak! Majd sajátkárodon megtanulod.
12/18 A kérdező kommentje:
írtam,hogy nem engem érint,de köszi!
szept. 24. 19:27
13/18 anonim válasza:
A júliusig az nem egy év. Kivéve ha már kiment idén júliusban
14/18 anonim válasza:
Egyik ismerősöm fél évet volt kint. A srác kétszer repült ki a csajhoz oda volt érte. Mikor a csaj hazajött egy hétre rá szakított a sráccal.
16/18 anonim válasza:
"Mikor a csaj hazajött egy hétre rá szakított a sráccal"
Ilyen sz@r kapcsolatok vannak. Meg az emberek is sz@rok. Ha majdnem fél évig nem látja a párját akkor kiszeret belőle.
Bezzeg nagyapáink idejében 20 évesen megházasodtak és életük végéig együtt maradtak
17/18 anonim válasza:
Egy év nagyon hosszú idő. Még ha tudnak is közben találkozni, akkor is komoly próbára teszi a kapcsolatot. Egy év alatt rengeteget változunk, előfordulhat, hogy idegenekké válunk.
N
18/18 anonim válasza:
Nem a kiutazás sztem a baj, hanem hogy nagyon fiatalok, még mindenki csak ismerkedik önmagával és a körülötte levő világgal, nem hiszem, hogy együtt maradnának, és nem fejlődnek el más irányokba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!