Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves Erasmusos kiutazást kibírt a kapcsolatotok?
"Mikor a csaj hazajött egy hétre rá szakított a sráccal"
Ilyen sz@r kapcsolatok vannak. Meg az emberek is sz@rok. Ha majdnem fél évig nem látja a párját akkor kiszeret belőle.
Bezzeg nagyapáink idejében 20 évesen megházasodtak és életük végéig együtt maradtak
Egy év nagyon hosszú idő. Még ha tudnak is közben találkozni, akkor is komoly próbára teszi a kapcsolatot. Egy év alatt rengeteget változunk, előfordulhat, hogy idegenekké válunk.
N
Ez a kérdés ki lett megint emelve?
Egyébként tök mindegy ki mit ír, csakis rajtatok múlik. Írok pár példát
-saját példa: közvetlen erasmus előtt ismerkedtünk meg (kiutazás előtt egy hónappal) erasmus végéig beszélgettünk, majd nem lett belém szerelmes. Pedig ki is utazott hozzám és nagyon szorosan tartottuk a kapcsolatot, full azt hittem (ő is) hogy ebből tuti párkapcsolat lesz. Hát nem lett.
- egy barátnőm szintén kb 6 hónappal az erasmusa előtt ismerkedett meg-mostmár a férjével, akivel 3 éve vannak együtt. Csávó sokat kiment hozzá, tartottak online randikat és sokat utaztak közösen. Azóta jegyesség és esküvő is megvolt:)
-szintén barátnőm: nem bírta ki a kapcsolatuk az erasmust, de őszintén nem az erasmus miatt hanem mert amúgy szr volt a kapcsolatuk, az erasmus ezt csak megerősítette. Bullshitek mögé burkolózva sose utazott ki a csávó a barátnőm miatt…
- mégy egy példa: majdnem egy éves kapcsolatban van egy barátnőm (ő korábban volt erasmuson,tehát tudta milyen ez) a srác most ősszel ment ki. Megoldották, persze nehéz volt de a srác haza is jött és ő is ment hozzá, azóta is együtt vannak.
Tehát ezek alapján milyen választ vársz? A tömérdek példáim azt mutatják, hogyha nagyon szereti egymást két pár, az nem kérdés hogy IGEN VAGY SEM, Megoldják. Akinél meg már alapjaiban is rossz volt a kapcsolat az erasmus csak ráerősített az ellentétekre, vagy épp az újdonság ereje elragad egy két embert (megcsalás) de ezt tényleg csak azoknál láttam akiknek szr kapcsolatuk volt ígyis-úgyis
Ismerek olyat is akinek otthoni anyaországában volt barátja, szakítottak, összejött egy eraamusos sráccal- és bár én nem tudom hogy lehetséges, mert két külön országban laknak, de 2,5 éve együtt vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!